Om Q10

Q10-personell er et lokalt eid bemannings- og rekrutteringsselskap med 60 års bransjeerfaring. Selskapet ble etablert i 2013, og har kontorer i Stavanger og på Bryne. Vår kjernekompetanse er å levere kvalifisert personell innen våre fokusområder: administrative tjenester, økonomi, industri og operatører onshore/offshore.Q10-personell er sertifisert og kvalifisert i Achilles og StartBANK, begge kvalifiseringsordninger for seriøse leverandører til olje- og gassindustrien og bygg- og anleggsbransjen. Vi har DNV-sertifiserte rekrutterere ( Kjetil Gustavson og Cathrine Lunde) som skal sikre både våre kunder og kandidater en profesjonell rekrutteringsprosess og bidra til at rett person haver på rett sted.

Navnet Q10 har sitt utspring fra det engelske ordet Quality, altså kvalitet. For oss betyr kvalitet å gi kandidater og kunder en god opplevelse i møtet med oss. Vi skal være tett på i prosessene, og du skal merke at vi bryr oss!

Garanti

Q10-personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde. Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 6 måneder, hvor vi vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.