fbpx

En sjelden mulighet! 

12i Økonomi på vakre Finnøy søker statsautorisert regnskapsfører!

12i Økonomi – med fokus på kompetanse og personlig rådgivning

Små løft kan gi store resultater!

12i Økonomi er et kundefokusert kompetansehus som tilbyr økonomisk rådgivning, regnskapsføring, hjelp til bærekraftsrapportering og overgang til skybaserte tjenester. De er opptatt av høy kundetilfredshet, og hos dem får du din egen personlige rådgiver. Nå søker de etter ny kollega til deres flotte lokaler på Finnøy; en av de virkelige perlene i Ryfylke!

Bli kjent med stillingen:

12i Økonomi tilbyr:

12i Økonomi setter stort fokus på trivsel og utvikling på jobb, og ønsker å tilby deg en spennende jobb med store utviklingsmuligheter, og større ansvar for den rette kandidaten. Du vil ta del i et trivelig arbeidsmiljø i nydelige lokaler på Judaberg på Finnøy. 12i Økonomi har også kontor på Randaberg som kan benyttes når det er ønskelig, og det vil naturligvis også legges til rette for hjemmekontor når det er behov for det. 

Ønskede kvalifikasjoner:

12i Økonomi ser etter deg som innehar autorisasjon som regnskapsfører, og som erfaring og god forståelse innenfor områdene regnskapsføring, lønn, avstemming, dokumentasjon, rapportering, årsoppgjør og rådgivning. Det er ønskelig om du ønsker å ta lederansvar, og innehar gode kommunikasjonsegenskaper, og at du trives å bygge relasjoner og være en langsiktig sparringspartner for dine kunder.  

Arbeidsoppgaver:

Dine daglige arbeidsoppgaver vil bestå av å gjennomføre regnskap fra A-Å for dine kunder, gi dem råd, samt arbeide med digitalisering og effektivisering av arbeidsprosesser. For den rette kandidaten kan også jobben innebære avdelingsansvar/personalansvar. 

Pendle eller bo; valget er ditt!

Opplev Finnøy & Ryfylke:

Enten du ønsker å pendle til jobben på Finnøy, eller finne deg et sted å bo, vil du garantert sette stor pris på å kunne utforske de 16 øyperlene som Finnøy kommunedel. Finnøy er landfast med nedbetalt undersjøisk tunnel, mens de andre øyene i området nås båtveien. Hva med en herlig sykkeltur til en av de mange øyene etter arbeidstid? Med stormkjøkkenet i sekken, vil solnedgangen smake enda bedre!

På Ombo og Talgje kan du utforske en fantastisk flora, og tomatene finner du naturligvis overalt! Den årlige tomatfestivalen på Finnøy er en opplevelse du virkelig vil se frem imot!

 For det er som de sier:

Kom til Finnøy – opplev Ryfylke!

Pendle til Finnøy?

Det er enkelt å komme seg til Finnøy, og man vil raskt sette pris på å kjøre i motsatt vei av den vante køen i Stavanger-regionen. Foretrekker du å reise kollektivt, kommer du deg raskt inn til kontoret båtveien! 

Hurtigbåt fra Stavanger

Med hyppige avganger fra Stavanger Sentrum, hvor reisen tar deg med gjennom den vakre skjærgården i Ryfylke, er du på plass på Judaberg innen 35-45 minutter, avhengig av valgt avreisetidspunkt. En perfekt start på dagen med kaffekoppen i hånda, med soloppgangen som utsikt!

Privatbil til jobb – Uten å stå i rush!

Foretrekker du å kjøre til jobb i egen bil, med morgenradioen som selskap, er du knappe 40 minutter unna jobb fra Stavanger; og det uten å måtte tenke på Forus=kø. Da kan du heller kose deg litt ekstra når du kjører gjennom den fullt nedbetalte Finnøytunnelen!

Se et utvalg av Geir Landa sine fantastiske bilder fra Finnøy: