Cathrine Lunde Handegård styrker teamet i Q10 Personell

22. januar 2019

Cathrine har en bachelor i sosiologi med spesialisering i personalledelse, og fullfører snart fagbrev i kontor og administrasjon. Lærlingtiden har hun hatt i Q10 Personell siden mai 2017.

Cathrine ble DNV-sertifisert rekrutterer i 2018 og vil som Key Account Manager jobbe med kvalitetssikring av kandidater til faste og midlertidige stillinger.  

– Da jeg var ferdig med bachelorgraden min var arbeidsmarkedet enormt tøft, og det var vanskelig å få seg en relevant jobb uten erfaring. Kloke hoder i min omgangskrets anbefalte meg å utvide min kompetanse ytterligere ved å ta et fagbrev innen kontor og administrasjon. Da jeg så at Q10 Personell var på jakt etter lærlinger, søkte jeg samme kveld og fikk umiddelbart respons. Dagen etterpå var det intervju og neste dag signerte jeg kontrakt. Alt gikk i rekordfart, sier Cathrine.

Strukturert og tilpasningsdyktig

Daglig leder i Q10 Personell, Kjetil Gustavson, er meget fornøyd.

– Da Cathrine tok kontakt og hadde en bachelorgrad med spesialisering i bunn, så gjaldt det å være rask på avtrekkeren før noen andre tilbudte henne lærlingplass. Etter intervjuet visste vi at hun kom til å bli en kjemperessurs for oss, og det viste seg å stemme. Q10 Personell har tredoblet omsetningen de siste to årene, og det innebærer mye armer og bein internt. Cathrine er ekstremt strukturert og taklet det å bli kastet inn i alle typer arbeidsoppgaver på en imponerende måte, sier Kjetil.

Cathrine fikk tilbud om ansettelse flere måneder før fullført fagbrev.

– Hun avlegger ikke fagbrevet sitt før i mars i år, men vi tilbudte henne en fast stilling allerede før jul for å sikre oss at hun ble med videre. Med sitt herlige vesen og ønske om å utvikle seg innen vårt fagfelt, er vi meget fornøyde med signeringen av Cathrine, avslutter han.