Q10 Personell styrker teamet – igjen

4. februar 2019

Med Mariann Husebø Berg på plass har Q10 Personell godt over 70 år med samlet fartstid og akkumulert kompetanse fra bemannings- og rekrutteringsbransjen

– Jeg har alltid hatt lyst å jobbe i et norsk og lokalt bemanningsbyrå. Jeg hadde hørt mye positivt om Q10 Personell og selskapet har vært svært synlig i regionen de siste to årene. Derfor var det kjekt at våre veier ble krysset og at timingen var riktig for begge parter. Nå gleder jeg meg til å få lov å fortsette med å bygge relasjoner og være rådgiver mellom selskap og jobbsøkere i regionen, sier Mariann.

Mariann er inne i sitt 8. år innen bemanning og rekruttering, og har jobbet mye med nøkkelpersonell innen tekniske disipliner for nasjonale og internasjonale selskap. Hun kommer fra stillingen som teamleder og vil i Q10 Personell jobbe primært med tiltrekking og kvalitetssikring av kandidater.
 

Ønsker å fortsette veksten i tiden framover

– Med Mariann på laget får vi en svært erfaren person som styrker oss ytterligere på kandidatsiden, sier daglig leder Kjetil Gustavson.

– Q10 Personell har hatt en enorm vekst de siste to årene, og vi ser at det blir vanskeligere og mer tidkrevende å finne svært gode kandidater innen fagområdene våre. Derfor er det svært gledelig at en så erfaren person som Mariann ønsket å komme til oss. Det gjør oss i stand til å fortsette veksten og fortsatt levere kvalitetspersonell til kundene våre, avslutter han.