Slik var Q10 Games 2019

28. januar 2019

Lørdag 26. januar var det duket for årets utgave av Q10 Games. Hele 70 kunder fordelt på 25 bedrifter deltok, og ikke uventet var konkurranseinstinktet på topp blant deltakerne.

70 deltakere fra 25 ulike bedrifter deltok i årets Q10 Games

Også i år startet arrangementet hos Actionball, som hadde forberedt et strålende opplegg hvor lagene ble utfordret i helt nye sjangere, i ren Mesternes Mester-stil: balansering, pilkast på ballong, plystring etter inntak av Mariekjeks, golf-ferdigheter, Scrabble og ulike former for hjernetrim og gruble-oppgaver – for å nevne noe.

I finalerunden ble lagene utfordret innen kategorien musikk. De modige utvalgte på hvert lag hadde ingen enkel oppgave når de fra scenen skulle få publikum til å gjette sangtitler basert på nynning og miming av en sang de fikk avspilt gjennom hodetelefoner. Relativt langt utenfor komfortsonen for de fleste, og til tross for heroisk innsats fikk publikum god trening for lattermusklene.

Da vinneren var kåret ble deltakerne fraktet til DnB Arena, hvor Oilers tok en knepen seier over Vålerenga.

Laget som stakk av med seieren og vandrepokalen bestod av deltakere fra Oceaneering, Kronen Kaffe, Maximator, E-tech og Q10 Personell.

Vi gratulerer og begynner å glede oss til neste år!

Den gjeve vandrepokalen

Vinnerlaget i Q10 Games 2019 bestod av deltakere fra Oceaneering, Kronen Kaffe, Maximator, E-tech og Q10 Personell.