fbpx

Har du lyst til å jobbe med oss inn i fremtiden?

Ålgårds Auto søker teknisk leder! 

Søknadsfrist 19. februar

Kunne du tenke deg å lede en strålende gjeng inn i fremtidens bilverden? Sørge for at de ansatte har det fint på jobb, og mestrer arbeidsoppgavene på en best mulig måte? Vi ser etter deg som har fagbrev som bilmekaniker, og bakgrunn fra bransjen. Kanskje ikke så overraskende er også førerkort for bil et krav for jobben 🙂 
I det daglige arbeidet vil du ha teknisk og driftsansvar for daglig drift på verkstedet, og ha en aktiv bidragsrolle i ledergruppen på servicemarkedet. En viktig del av jobben er å kvalitetssikre arbeidet opp mot kundene til Ålgårds Auto for å sikre best mulig kvalitet på leveransen. I jobben som teknisk leder vil det legges tilrette for at du skal få utvikle deg i stillingen, og du vil ha god og solid støtte fra dag èn. 

Hva innebærer stillingen?

Ansvarsområder:

 • Ansvarlig for kundetilfredshet for vekstedsbesøket
 • Ansvarlig for at verkstedet til enhver tid er optimalt organisert i samarbeid med servicemarkeds leder
 • Personalansvar for dine kollegaer på verkstedet
 • Teknisk- og Driftsansvarlig for verkstedet
 • Påse at rutiner og prosesser blir fulgt

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som bilmekaniker
 • Førerkort kl. B
 • Ledererfaring er ønskelig, men ikke et krav

   

  Personlige egenskaper:

  • Du trives med å lede team og bygge gode lag
  • Du er opptatt av at de rundt deg har det bra
  • Du legger tilrette for at dine kollegaer får utvikle seg i jobben
  • Du spiller på lag med kundene, og har fokus på å levere best mulig kvalitet

   

  Ålgårds Auto kan tilby:

   • En spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i en lokal familieeid bedrift
   • Konkurransedyktige betingelser
   • Sterk merkevare med noen av markedets mest attraktive modeller
   • Et veldig hyggelige arbeidsmiljø med sosiale tilstelninger

    

   – Over 50 års erfaring!

   Ålgårds Auto er forhandler av Nissan og er autorisert merkeverksted for merkene Nissan og Kia. Vi selger også nyere bruktbiler fra Kia. Vår lokasjon er sentralt på Vibemyr i Sandnes, like ved Kvadrat kjøpesenter. Vi har over 50 års bransjeerfaring, og har i løpet av den tid blitt en betydelig aktør innenfor vårt felt og i regionen. Vi er også stolte over å være forhandler av bilmerker som tilbyr noen av Norges mest solgte elbil-modeller i sitt sortiment.

   På jakt etter nye kollegaer?

   Ta kontakt med Q10 Personell

    

   Q10 Personell er et av de største lokaleide bemannings- og rekrutteringsselskapene i Rogaland, med kontorer i Stavanger og på Bryne.
   Med over 70 års bransjeerfaring har vi i Q10 Personell kompetansen og nettverket som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk innen våre fokusområder, og vi strekker oss langt for å innfri de forventningene kunder og kandidater har til oss.
   Navnet Q10 har sitt utspring fra det engelske ordet Quality, altså kvalitet. For oss betyr kvalitet å gi kandidater og kunder en god opplevelse i møtet med oss. Vi skal være tett på i prosessene, og du skal merke at vi bryr oss. Vi tar vårt arbeidsgiveransvar seriøst og skal være en profesjonell samarbeidspartner for kundene våre.

    

   Garanti:

   Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde. Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 6 måneder, hvor vi vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

   Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.

   15 + 9 =