Blue logic søker ELECTRICAL TECHNICIAN 

ONE SUBSEA WORLD

Bli kjent med stillingen:

Er du en systematisk og strukturert person med en teknisk forståelse og interesse for elektronikk og mekanikk? Har du evnen til å arbeide selvstendig samtidig som du trives med samarbeid både internt og med kunder? Blue Logic i Stavanger søker nå en engasjert Electrical Technician som kan være en verdifull tilvekst til vårt team.

Stillingen innebærer en rekke spennende oppgaver, inkludert montering og testing av elektroniske og mekaniske enheter, bygging av prototyper, samt lesing og oppfølging av tekniske tegninger. Du vil også være ansvarlig for problemløsning, service og vedlikehold, samt administrasjon av vårt elektrolaboratorium. Vi verdsetter en god teknisk forståelse og kunnskap om helse, miljø og sikkerhet (HMS).

Vi ser etter kandidater med en truckførerbevis T1-T4 (ønskelig) og helst med erfaring fra lignende stillinger. En bakgrunn innen automatikk eller systemteknikk, sammen med minimum 3-5 års arbeidserfaring, vil bli verdsatt. Hos Blue Logic vil du også nyte godt av gode betingelser og goder, inkludert muligheter for reise, telefonordning, kantine, en velforening for ansatte, samt gunstige pensjonsordninger og forsikringer.

Søknadsfrist: 29. oktober

Potensielle kandidater vil fortløpende bli kontaktet.

For å lykkes i denne rollen, bør du være systematisk og strukturert, ha en sterk teknisk forståelse og interesse, og være villig til å arbeide selvstendig. Samarbeidsvilje og -evne er viktig, både internt og i kundekontakt. Vi verdsetter også entusiasme, fleksibilitet, gode engelskkunnskaper, generelle datakunnskaper og evnen til å være effektiv og stå på litt ekstra når det trengs.

Personlige egenskaper som utadvendthet, stabilt humør, ryddighet, evnen til å håndtere press, pålitelighet, åpenhet og nøyaktighet er avgjørende for å trives og lykkes i vår organisasjon.

 

BLUE LOGIC var etablert i  juli 2010

Vi tilbyr alle dine grensesnittbehov:

  • Flytende tilkoblingsgrensesnitt
  • Elektriske grensesnitt
  • Mekaniske grensesnitt
  • Prosjektingeniørtjenester

Vi ledes av gründere med lang og dyp erfaring innenfor installasjon, drift, verktøy og vedlikehold av undervannssystemer, både for intervensjon og permanent installasjon.

Vår visjon er en «En Undervannsverden». For oss betyr det:

  • standardisering av grensesnitt
  • harmonisering av krav
  • modulbasert tenking

Vi er her for å hjelpe deg med å industrialisere dine undervannsproduksjonssystemer. Vi er klare til å hjelpe deg med å legge grunnlaget for en paradigmeskifte i hvordan hele industrien opererer under vann. I kjernen av alt vi gjør, ligger troen på at standardisering er nødvendig for innovasjon og produktutvikling.

Eirik Kloster Jacobsen, Lars Gunnar Hodnefjell og Helge Sverre Eide er våre grunnleggere.

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending