fbpx

Bufab norge søker etter deres nye selger!

Søknadsfrist 25. juni

Om stillingen:

 På vegne av Bufab Norge AS, avdeling Stavanger på Klepp Stasjon, søker vi nå etter deres nye selger til en nyopprettet stilling. Vi er på jakt etter deg som er trygg på deg selv, og som trives i en hektisk arbeidshverdag! Som selger i Bufab Norge vil du naturligvis få en god og trygg opplæring, før du vil få ansvaret for å finne nye gode kunder fra Rogaland i sør, og opp mot Trondheim. Bufab Norge stiller naturligvis elbil disponibelt, så du på en trygg og miljøvennlig måte kan ta deg rundt i vårt landstrakte flotte land! En typisk arbeidsdag vil innebære å etablere kontakt med potensielle kunder, samt å naturligvis følge opp eksisterende kunder, og dra ut å gjennomføre bedriftspresentasjoner. I tillegg vil du ta del i ukentlige salgsmøter sammen med dine kollegaer, og utveksle erfaringer som bidrar til å gjøre arbeidshverdagen best mulig.

For hos Bufab Norge er man opptatt av å ha en godt arbeidsmiljø, og det er viktig at deres nye selger aktivt ønsker å bidra på å opprettholde og videreutvikle det herlige miljøet man har skapt på kontoret på Klepp Stasjon!

Hva innebærer stillingen som selger hos Bufab Norge?

Hovedoppgaver:

  • Salg av Bufab produkter og løsninger
  • Booke kundemøter via telefon, e-post og andre medier
  • Ivareta eksisterende kunder
  • Opparbeide nye kunder
  • Gjennomføre kundepresentasjoner

 

Ønsket utdanning og erfaringsbakgrunn:

  • Salgserfaring/kjennskap innenfor teknisk salg er en fordel, men ikke et krav
  • Gode ferdigheter innenfor Office-pakken til utarbeidelse av tilbud og presentasjoner, samt CRM og ERP systemer

 

Personlige egenskaper:

Vi ser etter personer som brenner for salg, jobber selvstendig og liker oppsøkende salg. Jobben medfører en del reising. Vi ønsker personer som jobber godt i team og som setter seg inn i firmaets og kundens behov. Det er viktig at du er trygg på deg selv, og liker å både booke de nødvendige møtene, samt presentere Bufab på en solid og god måte. 

 

Er du også en Solutionist?

Bufabs virksomhet handler om engasjement, hurtighet og tillit. Vi leverer løsninger, ikke produkter. Våre medarbeidere liker å være en del av Bufab-laget og er alle entreprenører med et internasjonalt blikk.

Vi har i dag over 1300 medarbeidere i 28 land. Det er medarbeiderne våre som gir oss framgang, og vi er alltid på jakt etter nye dyktige og ambisiøse mennesker som ønsker å styrke selskapet vårt og gå løs på alle utfordringer som måtte oppstå. Det vi kan tilby er frihet, ansvar og utviklingsmuligheter i et særdeles internasjonalt rettet selskap som har en utpreget entreprenørånd. Bufab har dessuten klart å bevare mye av den jordnære og personlige følelsen som har preget selskapet helt siden oppstarten i 1977.

 

På farten mens CV`en ligger hjemme?

Fortvil ikke!

Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

5 + 12 =

Bufab er et handelsselskap som tilbyr sine kunder en totalløsning som Supply Chain Partner for innkjøp, kvalitetssikring og logistikk tilknyttet C-Parts (skruer, muttere osv.). Bufabs kundetjeneste Global Parts Productivity™ har som mål å forbedre produktiviteten i kundenes C-Parts-verdikjede.

Bufab ble etablert i 1977 i Småland i Sverige og er i dag et internasjonalt selskap med virksomhet i 28 land. Hovedkontoret ligger i Värnamo i Sverige, og Bufab har 1400 ansatte. Bufabs nettoomsetning de siste 12 månedene var på SEK 4,3 milliarder, og selskapet har en driftsmargin på 8,8 prosent. Bufab er notert på Nasdaq Stockholm under kortnavnet «Bufab».

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending