fbpx

Byggmester Sagen søker regnskaps- og prosjektmedarbeider!

Byggmester Sagen er et privateid entreprenørselskap med snart 80 års erfaring. Vårt mål er ambisiøst; ”Byggmester Sagen AS skal være den beste entreprenøren i regionen  -Med mennesket i fokus”
Det handler alltid om mennesker. Både de vi jobber for og de vi jobber med. Sammen skal vi nå felles mål.
Nå søker vi i Q10 Personell på vegne av Byggmester Sagen etter deres nye kollega! Trives du med regnskap- og prosjektarbeid? Da kan denne stillingen være perfekt for deg!

 

Om stillingen:

Les mer om den ledige stillingen:

I denne spennende stilingen vil du ta aktiv del i både regnskap- og prosjektarbeid.

Pr. dags dato er tidsfordelingen mellom regnskap og prosjekt 50 % på hver, men dette kan endre seg ut i fra hvilke prosjekter som er under utvikling.

Regnskap fra A til Å:

Vi ser etter en person som kan utføre følgende regnskapsoppgaver:

 • Behandle inngående faktura – attestere, kontere etc.
 • Behandle utgående faktura
 • Foreta MVA-oppgjør
 • Reskonto oppfølgning 
 • Foreta bankavstemning
 • Bidra med periode- og årsavslutning
 • Håndtere sentralbord & post

 

Ta del i spennende prosjektarbeid:

Av arbeidsoppgaver innenfor det prosjektrelaterte arbeidet, ser vi etter deg som:

 • Har kontroll på innkomne anbud 
 • Påse at anbud blir levert i tide
 • Støtte prosjektlederne innen drift og anbud
 • Utarbeidelse av FDV-dokumentasjon
 • Dokumentkontroll og dokumenthåndtering på prosjektene

 

Hvem ser vi etter?

Til stillingen som Regnskaps- og prosjektmedarbeider hos Byggmester Sagen, ser vi etter deg som bidrar med en positiv innstlling i bedriften, og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Du jobber selvstendig og proaktivt, og har gjerne erfaring innen Visma Business. Byggmester Sagen jobber aktiv med å digitalisere driften, og det er ønskelig at du kan bidra i denne prosessen.

 

Hvorfor begynne i Byggmester Sagen?

 • Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø, på en trygg arbeidsplass.
 • Du vil ha tilgang til firmahytte, og i normale tider som verden igjen beveger seg i mot; vil du kunne ta del i sosiale arrangementer som f.eks. golfturer, Sagen Games, juleverksted mm.
 • Som stolt sponsor i Viking, Oilers og Stavanger Golfklubb, er det også mulig å ta del i, og oppleve på nært hold, de store idrettsopplevelsene regionen har å by på.

 

Søknadsfrist: 17. oktober

Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

BAS, tømrer eller montør?

Byggmester Sagen er alltid på utkikk etter dyktige folk, og det er nå behov for BAS, tømrer og montører til oppdrag på det nye universitetssykehuset som bygges i Stavanger, i 2022. 

Interessert?

Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene. 

Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

15 + 4 =

Bli bedre kjent med

Byggmester Sagen er et privateid byggmesterfirma som feirer 30 års jubileum i år. Vårt mål er ambisiøst; ”Byggmester Sagen AS skal være den beste entreprenøren i regionen  -Med mennesket i fokus”

Det handler alltid om mennesker. Både de vi jobber for og de vi jobber med. Sammen skal vi nå felles mål.

Vi dekker hele Nord-Jæren. I tillegg til den private sektoren, har vi både næringskunder, offentlige og boligbyggelag som våre kunder. Vi er ydmyke og stolte over at vi stadig får nye oppdrag, både fra eksisterende og nye kunder.

Vi har et godt kvalitetssikringsystem som er basert på ISO 9001. I tillegg til godkjenning i StartBANK og Achilles bidrar dette til at vi holder det høye nivået som våre kunder forventer. Vi ble som en av de første bedriftene i bransjen miljøfyrtårn-bedrift.

 

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.