Med presisjon og innovasjon i fokus: DENSIQ søker CNC-operatør

DENSIQ ønsker å styrke sitt team med en CNC operatør som deler lidenskapen for kvalitet og presisjon. Som en ledende aktør innen vårt fagområde gir denne stillingen deg muligheten til å utvikle og utfordre dine tekniske ferdigheter.

Vi er en virksomhet hvor dine bidrag blir verdsatt, og hvor du kan skape varig innflytelse.

Hvorfor jobbe hos DENSIQ?

Hos DENSIQ har man fokus på å bygge en lønnsom, trygg, morsom, bærekraftig og utfordrende arbeidsplass. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med produksjon av tetninger, men også å være en del av et dedikert team som deler lidenskapen for fornøyde kunder og kreative løsninger. I DENSIQ verdsetter vi dem som tar initiativ, har god samarbeidsvilje og et ønske om å utfordre og utvikle seg selv i sin rolle.

 

Vi søker en engasjert og serviceorientert person, fortrinnsvis med erfaring innen CNC-maskinering, men vi er alltids åpne for å motta søknader fra nyutdannede kandidater med interesse for faget. Teknisk forståelse, evnen til å forstå tegninger og programmering med ISO-koding er viktige punkter for denne rollen. Kunnskap om manuell dreiebenk og AutoCAD-ferdigheter er en bonus, men er ikke avgjørende for å lykkes i denne stillingen. 

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og muligheter for personlig og faglig utvikling med karrieremuligheter, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Hva innebærer jobben?

Som CNC operatør hos oss vil du være sentral i produksjonsprosessen, med fokus på programmering og maskinering i CNC- maskiner med Fanuc styringssystem. Vi jobber også med maskinering i manuell dreiebenk, hvor vedlikehold av ventilseter og øvrige spesial produkter er i fokus.

Vi spesialiserer oss innen elastomere og polymere produkter, hvor vi designer og utvikler løsninger for våre kunder. Her vil din tekniske utvikling være essensiell for å oppnå gode resultater og levere produkter av høy kvalitet.

Bli kjent med DENSIQ gruppen:

Hvem er DENSIQ?

DENSIQ er et heleid datterselskap av Investment AB Latour og er en ledende leverandør av komplette løsninger innen industriell tetningsteknologi til den nordiske prosessindustrien og dens underleverandører. Dette gjør vi mulig gjennom tett samarbeid med våre kunder, kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere og markedets sterkeste tilbud av tjenester, produkter og teknisk rådgivning.

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Pål Madsen i Q10.

E-post: pal@q-10.no

Telefon: 917 57 161