Mekaniker som liker å se innovasjon og kreativitet blomstre?

Envirent er på en spennende reise og utfordrer oss selv kontinuerlig for å utvide vårt produktspekter og kompetanse. Kjernen til vår suksess i årene som har gått, er lidenskap, drivkraft og engasjement hos våre medarbeidere.

Vi streber etter å opprettholde en morsom og vinnende kultur der innovasjon og kreativitet kan blomstre, og vi er stolte av å være en del av Envirent-teamet og Envirex Group. Gjennom entusiasme og samarbeid lærer vi, vokser og oppnår våre mål.

Hvorfor jobbe hos Envirent?

Er du på jakt etter en spennende karriere som mekaniker? Envirent på Bryne gir deg muligheten til å bli en del av et dynamisk team som tar stolthet i å vedlikeholde subseautstyr. Vi gir deg en mulighet til å jobbe med cutting-edge teknologi, og du vil få en viktig rolle i å sikre at våre subsea-systemer fungerer optimalt. Hos Envirent prioriterer vi både faglig utvikling og trivsel, og vårt felles mål er å drive innovasjon i subsea-industrien. 

Hva innebærer jobben?

Som mekaniker hos Envirent på Bryne vil din rolle inkludere en rekke spennende oppgaver. Du vil være ansvarlig for generelt mekanisk arbeid knyttet til vedlikehold av subseautstyr. Dette inkluderer feilsøking, utbedring, montering og demontering av komponenter, samt rengjøring og inspeksjon for å sikre at alt fungerer feilfritt. Du vil også delta i trykktesting og lekkasjetesting for å opprettholde høy kvalitet og pålitelighet i våre systemer. I tillegg vil du ha ansvaret for å dokumentere alt utført arbeid, og du kan forvente sporadiske turer offshore for å støtte installasjon og vedlikehold.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en dedikert mekaniker som har et brennende ønske om å forstå hvordan ting henger sammen og fungerer. I denne rollen bør du ha et fagbrev innen mekaniske fag, men lengre relevant erfaring kan kompensere for manglende fagbrev. Du bør ha arbeidserfaring med hydrauliske systemer og elektronikk, og evnen til å arbeide selvstendig og selvstyrt. Din nysgjerrighet og sterke vilje til å lære og utvikle deg vil være en stor fordel i denne rollen, og gode samarbeidsevner er også avgjørende for å lykkes. Vi legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet, og det er derfor viktig at du har et høyt fokus på dette området.

Fordelene ved å jobbe hos Envirent inkluderer muligheten til å bygge din karriere i en spennende og innovativ bransje, samt muligheten til å arbeide med erfarne profesjonelle. Erfaring fra offshore og subsea samt GSK vil være en ekstra fordel da jobben innebærer sporadiske turer offshore. 

Bli kjent med Envirent:

Med base på Jæren, spesialiserer Envirent seg på utleie av utstyr til offshore- og subseabruk, med fokus på innovative og smarte løsninger. Gjennom Envirent får våre subsea-kunder tilgang til trygt, pålitelig og effektivt utstyr, ROV-verktøy og hydraulikk.

For å oppnå perfeksjon i prosjektene våre, øker vi den personlige forpliktelsen i hver eneste detalj. Vår innovative tilnærming vil sette våre kunder foran sine konkurrenter. Som en del av Envirex Group, jobber alle selskapene mot de samme verdiene og visjonen.

Gjennom nært samarbeid deler vi alltid erfaringer og kunnskap knyttet til hele verdikjeden. Selskapet ble grunnlagt i 2014, og med en fleksibel organisasjon sikrer vi våre kunder rask levering av både skreddersydde systemer og bransjestandardutstyr.

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Anne Guro Sture i Q10.

E-post: ags@q-10.no

Telefon: 954 24 183