fbpx

House of Yarn opplever solid vekst!

Eksportansvarlig, forretningsutvikler og digital markedsfører søkes!

Blir du med på laget?

House of Yarn har de senere årene opplevd en eventyrlig vekst, og ønsker nå å styrke laget!

Fremover er de på jakt etter en entusiastisk digital markedsfører som gleder seg over muligheten til å videreutvikle blant annet HOY.no.

Elsker du å være kreativ, komme opp med nyskapende idèer og teste ut nye konsepter? Da er stillingen som forretningsutvikler noe du bør undersøke nærmere!

Trigges du av å løfte blikket utenfor våre landegrenser? Da kan stillingen som eksportansvarlig være midt i blinken for deg!

Felles for alle tre stillingene er at du vil ha en sentral rolle i et selskap som de senere årene har opplevd en helt eventyrlig vekst!

Med hovedkontoret sentralt plassert på Bryne, er det kort vei med toget inn til Fargegaten i Stavanger for en kopp kaffe eller en tur med sykkelen ut til de fantastiske Jærstrendene!

 

Hvem er House of Yarn?

House Of Yarn er Nordens ledende leverandør av håndstrikkegarn og tilbehør. De leverer til gjør-det-selv- og håndarbeidsmarkedet, der produktet er design, garn, strikkepinner og oppskrifter til kreative forbrukere.

Deres garnmerker Dale Garn, Du Store Alpakka, Camilla Pihl Strikk, Oransje Skjerf-garn og Gjestal Garn distribueres via faghandel, netthandel og kjedebutikker.

House of Yarn er i dag eneleverandør av garn til Coop (Mjuk Garn), Sparkjøp (Gjestal), Nille (Linde Garn) og Europris (Trysil Garn). I tillegg produserer de private label for en rekke samarbeidspartnere.

 

Eksportansvarlig?

Vi søker en kommersiell eksport ansvarlig som vil skape og utvikle nye markeder fra A til Å. I jobben vil du være bindeleddet mellom hovedkontoret, og de ulike markedene utenfor Norges landegrenser, og være hovedansvarlig i gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter. 

Viktige oppgaver vil være å etablere nye kunderelasjoner, samt å forvalte og videreutvikle eksisterende. Den rette personen vil bli en sentral sparringspartner for våre kunder, og du må kunne bidra med engasjerende og spennende idèer for å styrke kunderelasjonene.

Som person arbeider du målrettet og strukturert og evner å skape engasjement og entusiasme rundt våre merkevarer på tvers av landegrenser.

Forretningsutvikler?

Vi søker etter deg som elsker å utforske kreative idèer og muligheter, og som har driven og handlekraften til å gjennomføre de fra A til Å! Det hadde vært helt fantastisk om du ønsker å bli en del av House of Yarn med et ønske om å skape nye unike muligheter, og bidra med å skape begeistring internt og eksternt.

Trives du å jobbe i et høyt tempo, omringet av engasjerte kollegaer som ønsker å skape de gode kundeopplevelsene, har du de fleste forutsetninger på plass til å være den vi ser etter!

 

 

 

Digital Markedsfører?

Vår bransje er i en rivende utvikling og vi søker en dyktig digital markedsfører, med teknologisk teft og erfaring fra marked- og kommunikasjonsarbeid.

Som digital markedsfører har du det operative ansvaret for å iverksette, følge opp måle og analysere markedsaktiviteter. Med entusiasme og faglig styrke sørger du for at aktivitetene utføres med høy kvalitet til avtalt tid. Du blir en viktig brikke i vår nettbutikksatsing rettet mot B2C-markedet, men du vil også i noen grad ville måtte bidra til forbedringer i vår B2B-web shop og merkevaresider. Du vil derved i stor grad også kunne være med på å påvirke utviklingen i garnbransjen generelt.

Personen vi søker må ha gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, og kunne jobbe like godt på PC som på Mac.

På farten mens CV`en ligger hjemme?

Fortvil ikke!

Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

14 + 15 =

House of Yarn tar samfunnsansvar

Takk for at du hjelper oss å hjelpe! House of Yarn setter samfunnsansvar høyt. Vi legger stor vekt på at alle våre prosesser og vår verdiskapning skal utgjøre en positiv forskjell for mennesker, miljø og samfunn, både direkte og indirekte. Vi samarbeider med flere organisasjoner som jobber for å bedre menneskers liv.