Hydraco søker ny kollega til sitt verksted!

Hydraco søker etter ny servicemekaniker som ønsker en spennende og utviklende jobb!

Vi ser etter deg som gjerne har et relevant fagbrev, men erfaring kan naturligvis kompensere for manglende fagbrev.

Først og fremst er det den riktige personen vi er på jakt etter. Deg som ønsker å bidra til å ta vare på et fantastisk arbeidsmiljø, hvor en lun, humoristisk og utviklende arbeidsplass står i fokus. Arbeidsoppgavene vil være svært varierende, og sørge for at få dager er like. Du vil blant annet få mulighet til å jobbe med subsea utstyr, montering, testing, trykktesting og sammenstillinger av hydrauliske systemer samt bygging av helt nytt utstyr.

Hvordan er det å jobbe hos Hydraco?

Fritt og selvstendig: Her er du ikke bare en brikke i systemet. Vi gir deg mye ansvar, og du har muligheten til å påvirke din egen hverdag og virkelig få utvikle deg i ønsket mekanisk retning. Hos oss er det selvstendighet og frihet under ansvar som gjelder. Det er et sted hvor tillit er stor, og fleksibilitet er nøkkelordet.

Variert og morsomt: Med varierte arbeidsoppgaver vil du oppleve at få dager er like. Du vil være borti en mengde forskjellige oppgaver som holder deg på tærne. Vi setter også pris på en god latter og har en lun og åpen atmosfære hvor smil og positiv energi står i fokus.

Samhold og fellesskap: Hos Hydraco er vi opptatt av å gjøre arbeidsdagen kjekk sammen. Våre leverandører og kunder er samarbeidspartnere vi har en ekte relasjon til. Vi arrangerer alt fra lønningspils til felles lunsjer, grilling på fine sommerdager og ekstra gode lunsjer hver fredag. 

Mangfold og fleksibilitet: Vi er en inkluderende arbeidsplass med begge kjønn representert i vår mekaniske avdeling. Vi har god kjemi og samarbeid, og samholdet er sterkt. Fleksitid om morgenen gir deg muligheten til å tilpasse arbeidslivet til din livssituasjon. 

Hva innebærer jobben?

På Hydraco er vi på jakt etter en dedikert medarbeider til vårt verksted på Forus i Stavanger. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere alt fra montering og bygging av utstyr til inspeksjon, reparasjon, og vedlikehold av ulike komponenter. Du vil få mulighet til å utføre trykktesting og funksjonstesting, samt ta del i prosesser som flushing og filtrering. Kalibrering av måleutstyr og mottak/klargjøring av utstyr er også en del av din daglige rutine, i tillegg til å bidra med feilsøking når utfordringer oppstår.

Vi forventer selvfølgelig ikke at du skal kunne alt, og dine dyktige kollegaer vil gi deg god opplæring underveis, og du vil få anledning til å utvikle deg ekstra inn mot dine favorittfelt innenfor mekanisk arbeid.

Hvem ser vi etter?

For å lykkes i denne rollen, bør du ha en god mekanisk forståelse og innsikt. Et fagbrev som mekaniker, industrimontør eller automatiker er en fordel, men vi er også åpne for søkere med relevant erfaring som kan kompensere for manglende fagbrev. Det er en ekstra fordel om du har kursbevis innen truck, traverskran, eller hydraulikk. Videre er det viktig at du behersker norsk og/eller engelsk flytende, og at du har grunnleggende dataferdigheter.

Vi verdsetter personlige egenskaper som serviceinnstilling, engasjement, positivitet, og stå-på-vilje. Evnen til å samarbeide effektivt med andre kollegaer og være nøyaktig og strukturert i arbeidet ditt er også viktige egenskaper som vi ser etter.

Hydraco tilbyr deg betingelser du vil være godt fornøyd med, varierte og interessante arbeidsoppgaver som vil bidra til din faglige utvikling, og en mulighet til å være en del av et selskap i stadig vekst. Vårt arbeidsmiljø er preget av en lun og god stemning på verkstedene, og vi tror at trivsel på jobben er nøkkelen til suksess.

Bli kjent med Hydraco

Hydraco AS er et norsk selskap med base i Stavanger. Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet innen oljehydraulikk.

Vår entusiasme, kunnskap og styrke ligger i levering av produkter og tjenester for trykktesting og flushing. Vi leverer både standardenheter og skreddersydde enheter, samt alt nødvendig tilleggsutstyr.

Det viktigste for oss er å bruke vår lange erfaring til å veilede kundene og hjelpe dem med å finne den beste løsningen.

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Eirik Skjæveland i Q10.

E-post: eirik@q-10.no

Telefon: 958 00 894