Hytorc søker HR & HMSK leder

Hytorc åpner en spennende mulighet for en HR & HMSK leder til å ta roret i å lede og utvikle selskapets menneskelige ressurser og HMS-strategier. Du vil spille en nøkkelrolle i å bygge en organisasjonskultur som fremmer sikkerhet, kvalitet og effektivitet. Stillingen byr på sjansen til å arbeide tett med engasjerte kollegaer og en mulighet til å påvirke selskapets fremtid.

Hvorfor jobbe hos Hytorc?

Vi er et selskap hvor tradisjon møter fremtiden; vi verdsetter den erfaring og kunnskap som vår lange historie har gitt oss, samtidig som vi kontinuerlig søker etter friske perspektiver og nye ideer for å lede an i utviklingen.

Hos Hytorc vil du finne et dynamisk arbeidsmiljø, en sterk følelse av fellesskap og en klar visjon for fremtiden. Vi er engasjert i våre ansattes velferd og profesjonell utvikling, og vi tilbyr en arbeidsplass hvor du kan strekke deg mot dine ambisjoner og oppnå dine karrieremål.

Hvordan vil en typisk arbeidsuke se ut?

I rollen som HR & HMSK leder vil hver uke bringe nye utfordringer og muligheter. Du vil aktivt jobbe med å styrke selskapets HR-politikker, utvikle og vedlikeholde kvalitetssystemet, samt lede HMS-initiativer.

Du vil også være ansvarlig for å utarbeide prosedyrer og instruksjoner, samt sikre at medarbeidere er oppdaterte og følger disse.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en HR & HMSK leder med en relevant høyere utdannelse og minimum fem års ledererfaring innen HR. Du må være proaktiv, ha evne til å bygge tillit og opprettholde relasjoner, samt utmerke deg i strategisk og operasjonell tenkning.

Den ideelle kandidaten trives i et miljø preget av varierte arbeidsdager og kontinuerlig endring, og har en naturlig evne til å motivere og lede et team med en analytisk og detaljorientert tilnærming.

Bli en del av Hytorc

Ved å bli en del av Hytorc, vil du stå i fronten av teknologisk innovasjon innen muttertrekking og få sjansen til å arbeide med produkter som er anerkjent som bransjeledende.

Vi verdsetter din innsats og dine bidrag og verdsetter der gjennom konkurransedyktige lønnsvilkår, fordeler og muligheter for karriereutvikling. Vi tilbyr også en inkluderende arbeidskultur som fremmer kontinuerlig læring og personlig vekst i et støttende og kollegialt miljø.

Hos Hytorc vil du ikke bare være en ansatt; du vil være en viktig del av et team som arbeider sammen for å sette nye standarder i industrien.

Om Hytorc

Hytorc har vært en pioner innen utviklingen av hydrauliske muttertrekkere siden grunnleggeren John Junkers’ revolusjonerende design for over 50 år siden. Frem til nå har vi vokst til over 50 dedikerte profesjonelle som stadig utfordrer grensene for innovasjon.

Hytorc har blitt synonymt med pålitelighet og kvalitet, og vi har etablert et rykte som den foretrukne partneren for mange store selskaper innen olje, gass og fornybar energi. Vi er stolte over vårt bidrag til sikrere arbeidsmetoder og vår evne til å tilby totale løsningspakker som ingen andre i markedet.