fbpx

IGANG søker anleggsleder!

Ønsker du å bli en del av et arbeidsmiljø hvor smilet og latteren aldri er langt unna, og der man er sultne på utfordrende oppgaver. Da kan dette være muligheten du har ventet på! Før vi går inn på de spesifikke rollene vi søker, så ønsker vi å sette fokuset på hva DU vil oppleve ved å bli en del av IGANG.

IGANG Totalentreprenør er en relativt liten bedrift, men innehar tung kompetanse og god gjennomføringsevne! Og de er sultne på utfordrende oppgaver. Som navnet tilsier, er de opptatt av god framdrift. De vil i gang, og det vet de at utbyggerne også vil. Det handler om vilje til å strekke seg litt lenger. Om å stå på noen timer ekstra. Og om å kjenne systemer, rutiner og de rette personene. Det er det som er IGANG.

Samtidig er de veldig opptatt av godt arbeidsmiljø og å ha det fint sammen som et lag! I løpet av de siste årene har de dratt til Ålesund, og skaffet et synlig bildebevis på at sydvest er et klesplagg som faktisk aldri vil gå av moten. De har dratt på hyttetur til Sirdal med skitur og ølbrygging på menyen, og seilt ned Bjerkreimselva i gummibåter på vei til sommerfesten. Legg til leirdueskyting, minigolf, grillhygge utenfor kontoret og felles middager etter seminarer, så forstår du at du potensielt blir en del av en gjeng som liker å feire seierne sammen, men også ta en gravøl sammen når alt ikke går som man håper på. Det er når man står sammen som et lag at man lykkes!

Hos IGANG vil du bli en del av en sterk bedriftskultur i en lettbeint organisasjon. Dine dyktige og engasjerte kollegaer vil naturligvis stå klar til å ta deg godt imot fra dag èn, og du vil selvfølgelig få betingelser som du vil være fornøyd med. En bedrift vil aldri kunne få utvikle seg om man ikke lar sine ansatte få kompetansepåfyll, så hos IGANG vil du kunne delta på kurs- og seminarer som både bidrar til å gjøre deg bedre i jobben, men som også vil bidra til å løfte bedriften som helhet!

Søknadsfrist 21. desember

Hva innebærer stillingen som anleggsleder?

Vi ser etter deg som har minimum tre års relevant erfaring som leder på bygg eller anlegg. En person med gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig. Den rette personen vil også være en som evner å samarbeide godt med andre. En som gjerne har ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole. Men solid og relevant erfaring fra byggebransjen kan naturligvis kompensere for utdanning.

I stillingen som anleggsleder vil en disponere egen firmabil da man vil være mye ute på byggeplasser.

Dine arbeidsoppgaver bestå av punktene listet opp nedenfor, så om du tenker: Check, check, check etterhvert som du leser, ikke nøl med å søke eller ta kontakt for en uforpliktende samtale!

  • Ansvar for daglig driftsoppfølging prosjekt
  • Fremdriftsplanlegging og oppfølging på byggeplass
  • Tverrfaglig ledelse og tilrettelegging for underentrepriser på byggeplass
  • HMS- og kvalitetssikring i prosjekt
  • Riggplanlegging og oppfølging

IGANG Totalentreprenør håndterer totalentrepriser innen nærings- og boligbygg for private og offentlige utbyggere. Hovedsatsingsområdet er større bygg, men vi vurderer de fleste prosjekt, så ikke vær redd for å ta kontakt.

Vårt kanskje største fortinn ligger i den omfattende erfaringen vi har med større, komplekse næringsbygg.

Selv om vi er en relativt liten bedrift, har vi tung kompetanse og god gjennomføringsevne. Og vi er sultne på utfordrende oppgaver. Som navnet vårt tilsier, er vi opptatt av god framdrift. Vi vil i gang, og det vet vi utbyggerne også vil. Selvsagt uten at det går utover sikkerhet, økonomi og kvalitet.

Det handler om vilje til å strekke seg litt lenger. Om å stå på noen timer ekstra. Og om å kjenne systemer, rutiner og de rette personene. Det er oss.

 

Lyst å vinne en rekrutteringsprosess? 

 

Vinn en rekruttering
Fornavn
Etternavn
Ønsker du at Q10 Personell kontakter deg i etterkant av konkurransen for å avtale en hyggelig kaffedrøs inkl. leveranse av en pose med "verdens beste lakrisdrops"??