fbpx

IGANG søker prosjektleder!

Å salikatt! Så gøy du er IGANG med å lese IGANG sin stillingsannonse!

IGANG Totalentreprenør AS gleder seg til å snart kunne ønske sine nye kollegaer velkommen til sine flotte kontorer sentralt plassert på Orstad!

Ønsker du å bli en del av et arbeidsmiljø hvor smilet og latteren aldri er langt unna, hvor man er sultne på utfordrende oppgaver, og ivrer etter å gå i gang med nye større byggeprosjekter? Da kan dette være muligheten du har ventet på! Før vi går inn på de spesifikke rollene vi søker, så ønsker vi å sette fokuset på hva DU vil oppleve ved å bli en del av IGANG.

IGANG er en relativt liten bedrift, men innehar tung kompetanse og god gjennomføringsevne! Og de er sultne på utfordrende oppgaver. Som navnet tilsier, er de opptatt av god framdrift. De vil i gang, og det vet de at utbyggerne også vil. Det handler om vilje til å strekke seg litt lenger. Om å stå på noen timer ekstra. Og om å kjenne systemer, rutiner og de rette personene. Det er det som er IGANG.

Samtidig er de veldig opptatt av at man skal ha det fint sammen som et lag! De senere årene har de sammen dratt til Ålesund, og skaffet et synlig bildebevis på at sydvest er et klesplagg som faktisk aldri vil gå av moten. De har dratt på hyttetur til Sirdal med skitur og ølbrygging på menyen, og seilt ned Bjerkreimselva i gummibåter på vei til sommerfesten. Legg til leirdueskyting, minigolf, grillhygge utenfor kontoret og felles middager etter seminarer, så forstår du at du potensielt blir en del av en gjeng som liker å feire seierne sammen, men også ta en gravøl sammen når alt ikke går som man håper på. Det er når man står sammen som et lag at man lykkes!

Hos IGANG vil du bli en del av en sterk bedriftskultur i en lettbeint organisasjon. Dine dyktige og engasjerte kollegaer vil naturligvis stå klar til å ta deg godt i mot fra dag èn, og du vil selvfølgelig få betingelser som du vil være fornøyd med. En bedrift vil aldri kunne få utvikle seg om man ikke lar sine ansatte få kompetansepåfyll, så hos IGANG vil du kunne delta på kurs- og seminarer som både bidrar til å gjøre deg bedre i jobben, men som også vil bidra til å løfte bedriften som helhet!

Så hvem er det vi i Q10 Personell på vegne av IGANG ser etter når vi nå går IGANG med å søke etter deres nye kollegaer?

 

Søknadsfrist 16. oktober

Hva innebærer stillingen som prosjektleder?

Trigges du av å bygge relasjoner og tillit hos kunder? Liker du å ha mange baller i luften? Vi ser etter deg som har ingeniørutdannelse på bachelor eller masternivå. Men solid og relevant erfaring kan naturligvis kompensere for manglende utdanning – Det finnes mange veier til Rom 🙂

Relevant ledererfaring fra byggebransjen, og god kontrakts- og økonomiforståelse blir verdsatt, sammen med høy gjennomføringsevne, gode kommunikasjonsferdigheter og gode IT-kunnskaper.

Ellers vil dine arbeidsoppgaver bestå av punktene listet opp nedenfor, så om du tenker: «Check✅, check✅, check✅» etterhvert som du leser, så for all del ikke nøl med å søke!

Og dette gjelder også deg som tenker: Check✅, check✅, Typisk… det har jeg ikke så mye erfaring fra❌, check✅! For her skal du få lov å utvikle deg!

  • Ledelse og drift av prosjekt i totalentreprise
  • Kundekontakt og -oppfølging
  • Ansvar for fremdrift- og driftsoppfølging prosjekt
  • Innkjøp og kontraktsoppfølging
  • Ansvar for HMS- og kvalitetssikring i prosjekt
  • Ansvar for økonomioppfølging prosjekt
  • Prosjektledelse fra tidlig utviklingsfase til prosjektgjennomføring

IGANG Totalentreprenør håndterer totalentrepriser innen nærings- og boligbygg for private og offentlige utbyggere. Hovedsatsingsområdet er større bygg, men vi vurderer de fleste prosjekt, så ikke vær redd for å ta kontakt.

Vårt kanskje største fortinn ligger i den omfattende erfaringen vi har med større, komplekse næringsbygg.

Selv om vi er en relativt liten bedrift, har vi tung kompetanse og god gjennomføringsevne. Og vi er sultne på utfordrende oppgaver. Som navnet vårt tilsier, er vi opptatt av god framdrift. Vi vil i gang, og det vet vi utbyggerne også vil. Selvsagt uten at det går utover sikkerhet, økonomi og kvalitet.

Det handler om vilje til å strekke seg litt lenger. Om å stå på noen timer ekstra. Og om å kjenne systemer, rutiner og de rette personene. Det er oss.

 

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending