fbpx

IK-group sin AOGV avdeling styrker laget

Mekaniker som ønsker å jobbe med et revolusjonerende produkt over hele verden?

Our DNA is brilliant engineering.

Blir du med på laget?

Det å være en del av IK-Group, innebærer å ta del i en rekke spennende prosjekter i Nordsjøen, og potensielt utenfor våre landegrenser. 

I hverdagen vil du ta del i spennende og utviklende arbeidsoppgaver sammen med dyktige kollegaer i nye lokaler på Forus i Stavanger.

AOGV – Hva & Hvordan?

AOGV (Add On Gate Valve) er et revolusjonerende mekanisk isolasjonsverktøy til bruk på trykksatte anlegg i prosessindustrien.AOGV sikrer kontantstrømmen mens vedlikeholdet utføres. Sikker utførelse, redusert nedetid og sikring av inntektsstrøm er nøkkelmål for alle som driver med produksjon. Prosessutstyr trenger jevnlig vedlikehold og dette krever ofte nedstengning av produksjonen. Ved bruk av AOGV verktøyet kan en raskere og mer effektivt isolere ut deler av prosessanlegg samtidig som hovedprosessen holdes i gang.

AOGV installerer en midlertidig blindspade på en hvilken som helst flensekopling i anlegget og separerer den delen av anlegget som skal vedlikeholdes fra den trykksatte delen slik at vedlikehold kan utføres sikkert. Ved å minimere den delen av anlegget som må isoleres reduseres også tiden det tar å klargjøre anlegget for inngrep og behovet for drenering, ventilering og bruk av inert gass. AOGV kan også benyttes til å bytte spjeldventiler uten at anlegg må stenges helt ned eller tømmes for innhold. AOGV verktøyet er i tillegg til å være patentert også godkjent for bruk av flere store olje og gass selskaper.

 

 

Mekaniker på jakt etter en unik mulighet?

Eventyrlysten? Lei turnuslivet offshore, men du ønsker fremdeles å reise ut i verden? På jakt etter utfordrende arbeidsoppgaver, hvor du i løpet av kort tid kan befinne deg utenfor kysten av Australia for å løse kompliserte mekaniske utfordringer på trykksatte systemer?

IK-Group er et lite firma i vanvittig vekst som vil ta deg med ut i verden, hvor du vil få gjennomføre revolusjonerende og spektakulære operasjoner! Vi ser etter deg som setter sikkerhet først, og som ønsker å jobbe med trykksatte systemer på verkstedet, og med regelmessige oppdrag offshore over hele verden. Jobben du gjør er tuftet på trygghet og sikkerhet, og du står gjerne frem som en lagleder når arbeidsmengden er på sitt største og mest hektiske. 

Du vil ha hovedbasen din på verkstedet til IK-Group på Forus i Stavanger, hvor du sammen med en rekke dyktige kollegaer tar fatt på lærerike utfordringer. IK-Group er ikke større enn at du i det daglige vil oppleve å ha påvirkningskraft, og at du blir lyttet til. Løsningsforslag og sparring med kollegaer er en sentral del av jobben, og du vil være med å utvikle produkter fra A til Å. 

Ansvar:

 • Samstilling, testing og installasjon både på land og offshore
 • Tilpasse utstyr innenlands- og i utlandet
 • Delta i produksjon og samstilling
 • Delta i systematisk vedlikehold i IKs verksted
 • Bli spesialisert på en eller flere av tjenestene IK har å tilby
 • Delta og forstå selskapets HMS- og kvalitetssikringstiltak

Personlige egenskaper:

 • Eksepsjonelle tekniske ferdigheter
 • Evne til å arbeide under press
 • Effektiv problemløsningsevne
 • Dyktig i teamarbeid
 • Positiv holdning
 • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne på engelsk og norsk

Brilliant opportunities.

Our DNA is brilliant engineering.

Da IK-Group skapte historie!

Utenfor kysten av Afrika i august 2020, gjennomførte IK-Group en av de dypeste undervannsreperasjonene som noensinne har blitt gjennomført, med en driftsdybde på 1.500 meter!