IK-group sin Topside Services avdeling styrker laget

Mekanikere & Senior Prosjekt Ingeniør søkes!

Blir du med på laget?

Det å være en del av IK-Group, innebærer å ta del i en rekke spennende prosjekter i Nordsjøen, og potensielt utenfor våre landegrenser. 

I hverdagen vil du ta del i spennende og utviklende arbeidsoppgaver sammen med dyktige kollegaer i nye lokaler på Forus i Stavanger.

Topside Services – Hva & Hvordan?

Topside Services er en av 4 avdelinger i IK-Group. I Topside Services jobber vi med alle mulige spesial løsninger for modifikasjon og reparasjoner som er relatert til rør og rør systemer.

Her får du muligheten til å være med på alle deler av prosjektet, fra problemløsning, til offshore installasjon. Her er det ingen problemer som ikke kan løses og vi er veldig interessert i å ansette noen som deler dette synet.

Det er en grunn til at slagordet vårt er Challenge Accepted.

 

Senior Prosjekt Ingeniør?

Trigges du av muligheten til å følge et prosjekt fra A til å? Kunne gi innspill til design for anbud og prosjekter, ta aktiv del i design og konstruksjon av verktøy og systemer? Utføre tekniske beregninger og studier?

I jobben som Senior Prosjekt Ingeniør hos IK-Group vil du også kunne delta som feltingeniør onshore, offshore og i utlandet.

Mekaniker?

Trives du med å levere førsteklasses kundeservice, bygge relasjoner og jobbe som en del av en talentfull organisasjon? 

IK-Group opplever økt etterspørsel etter sine tjenester, og leter nå etter veldig motiverte mekanikere som kan bli med på teamet deres på verkstedet i Stavanger m/mulighet for oppdrag offshore/over hele verden

De rette kandidatene må ha erfaring med rørsystemer fra et mekanisk ståsted. IK Group kan tilby et positivt og fartsfylt arbeidsmiljø, med høyt fokus på problemløsende aktiviteter og utfordrende operasjonelle krav.

På farten mens CV`en ligger hjemme?

Fortvil ikke!

Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

10 + 14 =

Hvem er IK-Group?

Da IK-Group skapte historie!

Utenfor kysten av Afrika i august 2020, gjennomførte IK-Group en av de dypeste undervannsreperasjonene som noensinne har blitt gjennomført, med en driftsdybde på 1.500 meter!

 

«People come to IK because of our credibility, responsiveness, our knowledge and our track record of delivering solutions for 30+ years. We are known for our responsiveness and solution-oriented personality.»

Adrian Gamman

COO / VP Subsea, IK-Group

Our DNA is brilliant engineering.