fbpx

IKM Mooring Services søker operation team leader

Hos IKM Mooring Services skal du få bli så god som du vil!

Søknadsfrist 27. november

Bli kjent med stillingen!

IKM Mooring Services driver med utleie av mooring (fortøyning) tjenester for flyttbare rigger i nordsjøen. De har flere tusen utleie objekter som er i stadig bevegelse mellom forsyningsbasen, forsyningsskip og rigger. Håndtering, kontroll, vedlikehold og sertifisering av utleie inventar er kritisk for å leverer en tjeneste av høyst mulig kvalitet. Vi søker nå derfor etter deg som kan gå inn i rollen med ansvar for å planlegge og samordne rigg fortøyningsaktiviteter i forbinedelse med mobilsering/demobilisering av utstyr og personell som operation team leader.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av blant annet:

  • Utarbeidelse av utstyrsliste for rigg fortøyning
  • Samarbeide med kunder i forbindelse med utarbeiding av fortøyningsanalyser og SOW m.m.
  • Forberede og ferdigstille all dokumentasjon før og etter et riggflytt
  • Rekvirere offshore personell
  • Formulere teknisk dokumentasjon til prosjektene
  • Oppdatere dokumentasjon og utstyrs status v/bruk av web løsning
  • Samarbeide med Basesjef for vedlikehold og reparasjon av utstyr

I denne stillingen finnes det en rekke spennende utdannelser og erfaringer som kan gjøre deg til vår potensielle nye kollega; men om du har erfaring og/eller utdannelse innen logistikk, ERP, marinetekniske fag eller prosjektledelse, håper vi virkelig at du tar sjansen på å sende oss en hyggelig søknad!

Som person, håper vi at du kan bidra til å bygge videre på det gode arbeidsmiljøet med latter (og sang?) over gode kaffekopper. Kreativitet, gode kommunikasjon og samarbeidsevner  og evne til å jobbe godt selvstendig og på lag med andre er også noe vi håper du kan tilføre. 

I retur vil IKM Mooring Services tilby den rette kandidaten en god lønn, kombinert med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et solid selskap med lokal forankring. Det ligger et sterkt fokus i bunn for at du skal få lov å utvikle deg i jobben, og du vil selvfølgelig få anledning til å delta på kurs og seminarer som du måtte finne ønskelig.

For som nevnt: Hos IKM Mooring Services skal du få lov å bli så god som du vil!

Og forresten: Vi har alle behov for å koble av i ny og ne. Så enten om du foretrekker fjellturer i Sirdal eller strandlivet i Syden så finnes det muligheter: For som ansatt i IKM Mooring Services vil du og din familie ha mulighet til å både disponere en leilighet i Sirdal, og en villa i Malaga!

Etablert i 2013, IKM Mooring Services har forretnings adressa på Sola, og forsyningsbase på Skipavika, nord for Bergen.

Bedriften har hatt stor vekst siden etableringen og har sikret seg flere strategiske rammeavtaler med ledende rigg og operatør selskaper.

Vi har investert i fortøyningsutstyr som tåler både nåværende og fremtidige kvalitetskrav. Utstyret og tjenester leveres på NCS i henhold til NWEA retningslinjer og relevante DNV standarder.

 

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending