Skap fremtiden med IKM Operations som Inspeksjonsplanlegger!

IKM Operations AS har blitt en stor leverandør av driftsinspeksjonstjenester for Equinor og søker nå en Inspeksjonsplanlegger til teamet.

IKM gruppen har gjennom flere år opparbeidet seg stor kompetanse innenfor tradisjonelle inspeksjonsmetoder som NDT, ultralyd, phased array etc.

Vi har også høstet gode erfaringer sammen med våre kunder innenfor moderne inspeksjon metoder ved bruk av robot og droneinspeksjon offshore og på landanlegg og besitter i dag en stor og moderne utstyrspark innenfor drone og robotinspeksjon.

Vi søker nå etter deg som sammen med våre ansatte og Equinor ønsker å sørge for optimal planlegging og forbedring av inspeksjonsaktiviteter på våre anlegg.

Spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Hans Magne Reinertsen på 47 39 04 61 eller hansmagne.reinertsen@ikm.no

Er du klar for å ta det neste nivået innenfor en spennende og dynamisk bransje? Hos IKM Operations søker vi etter en Inspeksjonsplanlegger med en lidenskap for offshore-teknologi og en sterk vilje til å lede prosjekter fra konsept til virkelighet.

Vi ser etter en kandidat med ingeniørutdanning på Bachelor- eller Master-nivå innenfor Materialtekniske eller mekaniske fag. Kandidater med teknisk fagskole og lang relevant erfaring vil også bli vurdert. Du bør ha NS 415 Nivå II-sertifisering eller kvalifikasjoner til å oppnå denne, samt god system- og prosessforståelse.

Dine gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter vil være essensielle for å jobbe effektivt i team og kommunisere klart med både kolleger og kunder. Vi forventer at du har solid kompetanse innenfor SAP og Microsoft Excel, samt 5-10 års erfaring med planlegging, evaluering og forbedring av inspeksjonsjobber. Kunnskap om Risikobasert Inspeksjon (RBI) er også nødvendig, og du må ha en godkjent helseattest for utreise offshore. Vi verdsetter kandidater som har et sterkt ønske om å bidra til forbedringer og effektivisering på kort og lang sikt.

Bli kjent med stillingen

Som Inspeksjonsplanlegger hos IKM Operations AS vil du være en nøkkelperson i vårt team, med ansvar for å planlegge og forbedre inspeksjonsaktiviteter på våre anlegg. Din rolle vil omfatte et bredt spekter av oppgaver, fra planlegging av inspeksjonsjobber til evaluering av inspeksjonsresultater og forslag til forbedringer og nødvendige korrektive tiltak.

Arbeidsoppgaver: 

1. Planlegging av inspeksjons jobber basert på årsplaner for det enkelte anlegg

2. Godkjenne initiere forebyggende og korrektive arbeidsordre for inspeksjonsjobber i SAP

3. Sporadiske offshore turer i forbindelse med kartlegginger og revisjonsstanser.

4. Koordinering og oppfølging av driftsinspektører og operatører

5. Evaluering av inspeksjons resultater og foreslå forbedringer og nødvendige korrektive tiltak

6. Planlegging av inspeksjons oppgaver for revisjonsstanser

7. Lede og motiver inspektører og operatører offshore.

8. Lede og utvikle inspeksjons planlegger nivå 1

Våre produkter og tjenester:

  • Engineering, prosjektledelse og drifts modifikasjoner
  • Vedlikeholdsengineering
  • Levetidsstudier
  • Driftsstøtte
  • Driftsinspeksjon
  • Drift service og vedlikeholdspersonell
  • Construction / MC Commissioning

Hvordan er det å jobbe i IKM Operations?

 

IKM Operations ser etter deg som ønsker å bidra til å bygge videre på det gode arbeidsmiljøet med latter og kjekke drøser over gode kaffekopper! Arbeidsoppgavene du vil jobbe med kan vi love at vil være både utfordrende og interessante, og det er høyt fokus på innovative og fremtidsrettede løsninger!

Kreativitet, gode kommunikasjon og samarbeidsevner og evne til å jobbe godt selvstendig og på lag med andre er også noe vi håper du kan tilføre.

I retur vil IKM Operations tilby den rette kandidaten en god lønn, kombinert med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et solid selskap med lokal forankring. Det ligger et sterkt fokus i bunn for at du skal få lov å utvikle deg i jobben, og du vil få anledning til å delta på kurs og seminarer.

Og forresten: Vi har alle behov for å koble av i ny og ne. Som ansatt i IKM Operations vil du og din familie ha mulighet til å disponere en leilighet i Malaga!

Hva sier dine nye kollegaer?

"Her jobber vi som et Team der terskelen er lav mellom ledelsen og arbeidstager. Vi jobber i nytt bygg med lyse og trivelig atmosfære."

"Lunchen er upåklagelig der vi får servert god variert kosthold, både varme og kalde retter."

"Vi har muligheten for å ha hjemme kontor flere dager i uken."