Skap fremtiden med IKM Operations som Senior Vedlikeholdsingeniør!

Er du klar for å ta steget opp i karrieren innen en spennende og dynamisk bransje? Vi opplever for tiden en betydelig vekst og søker etter erfarne Senior Vedlikeholdsingeniører med 5-10 års erfaring og en lidenskap for vedlikehold og effektivisering.

IKM Operations AS er en spesialisert leverandør av driftsstøtte og vedlikeholdsengineering innen norsk energisektor.

De tilbyr vedlikeholdspersonell, ingeniører, studier, kampanjevedlikehold, modifikasjoner og assistanse vedrørende dokumentasjon, regelverk og myndighetskrav. Nå søker de etter nye kollegaer som kan gå inn i rollen som Senior Vedlikeholdsingeniør.

Spørsmål?

Ta kontakt med Avdelingsleder Vedlikeholdsstyring Hans
Magne Reinertsen på telefon 473 90 461

Er du klar for å ta det neste nivået innenfor en spennende og dynamisk bransje? Hos IKM Operations søker vi etter dedikerte Senior Vedlikeholdsingenører med en lidenskap for offshore-teknologi og en sterk vilje til å lede prosjekter fra konsept til virkelighet.

IKM Operations AS er en spesialisert leverandør av driftsstøtte og vedlikeholdsengineering innen norsk energisektor.

De tilbyr vedlikeholdspersonell, ingeniører, studier, kampanjevedlikehold, modifikasjoner og assistanse vedrørende dokumentasjon, regelverk og myndighetskrav. Nå søker de etter nye kollegaer som kan gå inn i rollen som Senior Vedlikeholdsingeniør.

Bli kjent med stillingen:

Som Senior Vedlikeholdsingeniør hos oss vil du spille en nøkkelrolle i vårt dynamiske team, med ansvar for å håndtere et bredt spekter av viktige oppgaver. Din ekspertise vil være avgjørende for å forbedre og effektivisere vedlikeholds styring, og du vil jobbe tett med erfarne kolleger for å utvikle optimale løsninger for våre kunder.

Vi tror den ideelle kandidaten vil finne følgende oppgaver engasjerende:

1. Rådgiving: Du vil tilby verdifull rådgiving til drifts- og utstyrseiere, med fokus på forbedringer og effektivisering innenfor vedlikeholds styring.

2. Analyser: Du vil utarbeide grundige vedlikeholds- og kost/nytte analyser, som vil bidra til optimalisering av vedlikehold.

3. Implementering: Du vil være ansvarlig for å implementere vedlikeholdsprogrammer i kundens ERP/CMIMS system.

4. Prosjektledelse: Du vil lede prosjekter effektivt, samle og kompilere data, og følge opp reservedeler og evalueringer.

5. Planlegging: Du vil utvikle detaljerte vedlikeholdsplaner og legge til rette for digitale løsninger i SAP.

6. Prediktivt vedlikehold: Du vil gi råd om anvendelse og implementering av prediktivt og tilstandsbasert vedlikehold.

7. Kvalifikasjoner: Vi søker kandidater med bachelor- eller mastergrad innenfor en relevant disiplin, eller de med fagbrev og teknisk fagskole med lang erfaring. Du bør ha minimum 5 års erfaring, gode norsk og engelsk kunnskaper, og kjennskap til NORSOK, Konsekvensklassifisering, RCM, pålitelighetsdata baser som OREDA, og SAP, Maximo eller WorkMate.

Våre produkter og tjenester:

  • Engineering, prosjektledelse og drifts modifikasjoner
  • Vedlikeholdsengineering
  • Levetidsstudier
  • Driftsstøtte
  • Driftsinspeksjon
  • Drift service og vedlikeholdspersonell
  • Construction / MC Commissioning

Hvordan er det å jobbe i IKM Operations?

 

IKM Operations ser etter deg som ønsker å bidra til å bygge videre på det gode arbeidsmiljøet med latter og kjekke drøser over gode kaffekopper! Arbeidsoppgavene du vil jobbe med kan vi love at vil være både utfordrende og interessante, og det er høyt fokus på innovative og fremtidsrettede løsninger!

Kreativitet, gode kommunikasjon og samarbeidsevner og evne til å jobbe godt selvstendig og på lag med andre er også noe vi håper du kan tilføre.

I retur vil IKM Operations tilby den rette kandidaten en god lønn, kombinert med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et solid selskap med lokal forankring. Det ligger et sterkt fokus i bunn for at du skal få lov å utvikle deg i jobben, og du vil få anledning til å delta på kurs og seminarer.

Og forresten: Vi har alle behov for å koble av i ny og ne. Så om du liker strandlivet i Syden, har vi gode nyheter: For som ansatt i IKM Operations vil du og din familie ha mulighet til å disponere en leilighet i Malaga!

Hva sier dine nye kollegaer?

"Her jobber vi som et Team der terskelen er lav mellom ledelsen og arbeidstager. Vi jobber i nytt bygg med lyse og trivelig atmosfære."

"Lunchen er upåklagelig der vi får servert god variert kosthold, både varme og kalde retter."

"Vi har muligheten for å ha hjemme kontor flere dager i uken."