IKM Subsea Motor Solutions

Bli med i teamet hos IKM Subsea Motor Solutions – Elektroingeniør for Motor- og Drivlinjedesign søkes!

Ønsker du å være en nøkkelperson i utformingen av avanserte motorer og drivlinjer? IKM Subsea Motor Solutions inviterer nå dedikerte elektroingeniører til å bli med i vårt lidenskapelige team!

IKM Subsea Motor Solutions i Bryne, er en fremtredende spesialist innen utvikling og produksjon av subsea-motorer samt tilknyttede løsninger. Som en integrert del av den robuste IKM Gruppen, har vi i over 20 år vært dedikert til å levere pålitelige motorer til ulike sektorer, inkludert olje og gass, fornybar energi, akvakultur og dypvannsgruvedrift.

I takt med vår stadig voksende arbeidsmengde, søker vi nå en dedikert elektroingeniør som er klar til å bli en verdifull del av vårt dyktige team. Hos oss vil du få muligheten til å bidra aktivt fra første dag, arbeide tett med erfarne kolleger og engasjere deg i hele prosessen fra design til produksjon og testing av våre avanserte motorer. 

Vi leter etter deg som har en mastergrad innen elektro eller tilsvarende. Din dype interesse for teknologi og produktutvikling, samt kompetanse innen transformatorer og frekvensomformere, vil være avgjørende for din suksess hos oss. Det er essensielt at du behersker både norsk og engelsk, og at du identifiserer deg sterkt med våre kjerneverdier: Tydelig, Ansvarlig, Modig og Målbevisst.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som gjenspeiler din kompetanse og engasjement, samt et aktivt og sosialt arbeidsmiljø der du vil kunne trives både profesjonelt og personlig. I tillegg har du tilgang til firmaleiligheter både i Sirdal og Malaga, som gir deg og din familie muligheten til å oppleve ulike kulturer og omgivelser, samtidig som dere nyter en behagelig og hjemmekoselig base.

Vi er opptatt av å skape en balanse mellom arbeid og livsstil, og ønsker å sikre at du trives i din rolle hos oss. Vi oppfordrer til kontinuerlig læring og utvikling, slik at du kan vokse både faglig og personlig. Din suksess er vår suksess, og vi ser frem til å dele denne spennende reisen med deg.

Bli kjent med stillingen!

Arbeidsoppgaver

 • Utføre elektromagnetisk design av roterende maskiner ved bruk av både analytiske metoder og FEM-analyse.
 • Delta aktivt i tilbudsarbeid og opprettholde god kommunikasjon med kunder.
 • Utarbeide grundig elektroteknisk produksjonsunderlag for prosjekter.
 • Designe avanserte drivlinjer for motorer, med fokus på kompleksitet og effektivitet.
 • Gjennomføre testing av prototyper og nøyaktig justere teoretiske modeller basert på testresultater.
 • Utføre elektrotekniske studier for å imøtekomme interne og eksterne behov og krav.

Personlige egenskaper

 • Engasjert i å dykke ned i tekniske løsninger og detaljer.
 • Utmerket evne til å finne løsninger på utfordringer.
 • Serviceinnstilt med fokus på å imøtekomme behovene til kunder og samarbeidspartnere.
 • Fleksibel og tilpasningsdyktig i ulike arbeidssituasjoner.
 • Sterk kommunikator med evnen til å etablere gode relasjoner med både kunder og leverandører.

Hva IKM Subsea Motor Solutions tilbyr

Vi tilbyr våre ansatte en dynamisk og støttende arbeidsplass med fokus på innovasjon og teknisk ekspertise innen subsea-motorer og tilknyttede løsninger.

Ansatte hos oss nyter godt av konkurransedyktige betingelser, et aktivt og inkluderende sosialt arbeidsmiljø, samt muligheter for faglig og personlig utvikling. Dette inkluderer tilgang til opplæring, workshops og konferanser for å holde seg oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene innen feltet. Vi oppmuntrer til initiativ, kreativitet og samarbeid, og gir rom for vekst og utforskning av individuelle karriereveier.

Hos IKM Subsea Motor Solutions blir din innsats verdsatt, og du blir en viktig bidragsyter til utviklingen av avanserte subsea-løsninger.

En elektroingeniør har en variert arbeidsuke som inkluderer design, testing og implementering av elektriske systemer.

Tiden brukes på å analysere krav, utvikle designkonsepter og utføre simuleringer.

Samarbeid med teamet er viktig for å sikre progresjon og effektivitet. Det inkluderer også møter med kunder, revisjon av tekniske dokumenter og oppdatering av prosjektstatus.