fbpx

JBS Inneklima søker servictekniker!

JBS Inneklima er ett selskap som ble etablert i 2018. De holder til på Hinna i Stavanger og har for tiden 6 ansatte. De leverer alt innen inneklima og byggautomasjon til alle typer bygg i regionen. Deres virksomhet omfatter prosjektering, prosjektledelse, montering, vedlikehold av tekniske anlegg, byggautomasjon og Sd anlegg.

Nå ønsker de å styrke laget med en ny kollega som vil gå inn i rollen som servicetekniker innenfor ventilasjon. Den rette kandidaten vil ta del i en spennende bedrift i vekst, med et trivelig og godt arbeidsmiljø.

Du vil oppleve å få gode utviklingsmuligheter, og spennende arbeidsoppgaver, og naturligvis en lønn du vil være fornøyd med!

I tillegg er det bil og telefon ordninger, samt forsikringer og pensjonsordninger.

 

Hvem ser vi etter?

Det er ønskelig at den rette kandidaten til stillingen som servicetekniker har tidligere erfaring, og trives i å jobbe selvstendig. Det er i rollen behov for en faglig sterk tyngde, kombinert med god systemforståelse. Ettersom JBS Inneklima har oppdrag over hele regionen er det nødvendig å inneha førerkort klasse B. 

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av:

  • Service av ventilasjonssystem
  • Feilsøking og testing av anlegg
  • Innregulering og igangkjøring av anlegg
  • Kundeansvar og oppfølgning

Søknadsfrist 14. desember

På farten mens CV`en ligger hjemme?

Fortvil ikke!

Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

11 + 12 =

JBS inneklima er en lokal leverandør av energieffektive og behovsstyrte inneklimatjenester.
Firmaet ble etablert i 2018 av Jone Byre, Bjørn Inge Haaland og Simen Wiull. Sammen har vi lang fartstid og bred kompetanse innenfor inneklima- og byggautomatiseringsfaget.

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending