Parker Wellbore søker junior salgsmedarbeider!

Parker Wellbore etablerer seg i Norge via oppkjøpet av ITM!

Nå søker de etter en junior salgsmedarbeider som vil ha ansvar for å drive innesalg av de produkter og tjenester som bedriften til enhver tid har!

 Parker Wellbore, som nylig kjøpte opp ITM AS, er globalt en leverandør av kontraktsboring og borerelaterte tjenester samt utleieverktøy og tjenester. 

Parker Wellbore sine boretjenester hjelper kundene med å optimalisere driften med en flåte av land- og offshore-lekterrigger og ved å betjene kundeeide rigger. Parker Wellbore Norway driver primært med maskineringstjenester.

Du vil naturligvis ha gode forsikringsordninger, og en lønn du vil være fornøyd med.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som ønsker å ta steget inn i salgsverden! Du må minimum ha fullført videregående, og en bachelor vil være en fordel, men ikke et krav. Vi vil naturligvis sørge for at du får en god og solid opplæring, og du vil oppleve at du vil ha gode utviklingsmuligheter!

I jobben vil egenskaper som nøyaktighet, løsnings- og serviceinnstilling  være essensielt. I tillegg vil det være en fordel om du har teknisk interesse og kunnskap innenfor sosiale medier da dette kan knyttes opp mot det daglige salgsarbeidet. Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg videre, og søke ny kunnskap innenfor salg- og kundeservice.  Gjerne du har lyst å utvikle deg innen digitale medier? Her har du også muligheten til å få ansvar for Parker Wellbore Norge sin tilstedeværelse i ulike sosiale medier.

Varierte arbeidsoppgaver gjør at du sjelden vil oppleve en kjedelig dag på jobb. Arbeidsmiljøet du vil ta en del av er engasjerende, positivt, inkluderende og sammensveiset, og et latterbrøl eller to er aldri feil! 

 

Har du spørsmål om stillingene?

Har du spørsmål om stillingene?

Pål Madsen - Partner & Senior Key Account Manager i Q10 Personell.

Ta kontakt med Pål Madsen på telefon 917 57 161 eller send en e-post til pal@q-10.no.

Arbeidsoppgaver:

Junior salgsmedarbeideren har ansvar for å følge opp det daglige arbeid i forbindelse med forespørsler og ordrer fra kunder. Dette innebærer blant annet følgende aktiviteter:

  • Motta og registrere forespørsler, sende tilbud og registrere innkomne jobber.
  • Sende ordrebekreftelse til kunde
  • Kunde og leverandørkontakt.
  • Bidra med forslag til konseptløsninger og presentasjoner til kunder.
  • Aktiv deltakelse ifm. kontinuerlige forbedringer.
  • Delta på kundemøter og arrangementer
  • Innkjøp i forbindelse med salgsordre hos underleverandører.
  • Bistå med implementering av nye spesifikasjoner

Om det er av interesse, kan den rette kandidaten også få ansvar for å opprette, og bygge opp Parker Wellbore sin tilstedeværelse på sosiale medier, og få delta på relevante kurs for å videreutvikle kompetansen innenfor digitale verktøy. 

ITM har nå blitt en del av Parker Wellbore!

Parker Wellbore Globalt er en leverandør av kontraktsboring og borerelaterte tjenester samt utleieverktøy og tjenester.
Parker Wellbore sine boretjenester hjelper kundene med å optimalisere driften med en flåte av land- og offshore-lekterrigger og ved å betjene kundeeide rigger. Utleievirksomheten tilbyr rørbaserte kjøretjenester, fiske og reentry, maskinverkstedtjenester og utleie av utstyr for nedihulls, rør og trykkkontroll.
Parker Wellbore Norway er et ledende selskap innen maskineringstjenestersom tilbyr reparasjon og vedlikehold av alle typer rør og tilbehør (OCTG), samt nyproduksjon av nedihullsutstyr. Felles for våre tjenester er at alt utstyr vi behandler og produserer, brukes i forbindelse med boring og utvinning av olje og gass på norsk sokkel.
Parker Wellbore Norway (I.O.S Tubular Management) innehar lisenser på fremstilling av de mest brukte gjengene (VAM, Tenaris, NOV Grant og Oilstates) på norsk sokkel, og vi betjener våre kunder fra lokasjoner i Tananger (Norsea Base) og i Florø (Fjordbase).
Maskinering utføres på alle typer stålkvalitet og av overflatebehandling utfører vi både Mangan og Zink, samt copperplating. Alt i henhold til krav og spesifikasjoner gjeldende fra lisensinnehaver.
Gjennom målrettet arbeid og kontinuerlig fokus på kvalitets- og HMS-forbedringer, er Parker Wellbore Norway en solid og pålitelig leverandør.
Parker Wellbore Norway (I.O.S Tubular Management) er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015, 14001: 2015 og er registrert i EPIM.