fbpx

Kandidater

Ha det bra, gjør det bra!

I Q10 Personell tror vi på tett oppfølging av kandidatene vi har i arbeid. Vi ser det som en av våre viktigste oppgaver å legge til rette for at du lykkes best mulig i jobben du skal gjøre for våre kunder. Svært mange av de vi har utleid ender opp med å få fast jobb hos kundene våre. Da feirer vi – for deg og din karriere – og for at vi har gjort en god jobb for kunden vår.

Q10 Personell er en seriøs arbeidsgiver og har ryddige arbeids- og ansettelsesforhold, noe flere av våre utleide medarbeidere har gitt oss gode tilbakemeldinger på. Vi trenger kompetanse på alle nivåer og har til enhver tid mange spennende stillinger hos våre kunder. Sammen med deg finner vi den løsningen som vil fungere optimalt for deg!

Før vi kan lansere deg til våre kunder, må vi kvalitetssikre alt som står på din CV. Derfor ønsker vi at du laster opp attester fra tidligere arbeidsgivere, vitnemål og relevante kursbevis og/eller sertifikater, enten du søker på en konkret stilling eller registrerer deg som generell jobbsøker.

Tilbakemeldinger fra kandidater

Jeg vil gjerne få takke Q10 Personell for strålende jobb i denne prosessen. De har virkelig levert og funnet en perfekt arbeidsplass til meg. Jeg har hatt tre forskjellige oppdrag gjennom Q10 Personell og har alltid blitt tatt godt i mot av profesjonelle ansatte. Prosessene har alltid vært preget av høy kvalitet og tett dialog. Tommel opp !!

Aleksander Husebø

Salgssjef Vestlandet, Norsk Klimasenter

Engasjerte, profesjonelle og herlige folk! Flott firma. Fine julegaver gir de også  😀

Vivian Evensen

Tipp topp:)  kjekke, engasjerte og flinke folk.

Takker for meg og min tid hos dokker!

Stig Andre Gilberg Hansen

Kan gamet!

Eigaren e jordnær og har passion! Kontakt disse om du trenge nye utfordringer.

Jan Magnar Gundersen

Fantastisk oppfølgning. Samt pliktoppfyllende og profesjonelle på alle punkter!

Carsten von Gram

Det handler om mennesker og se verdien i hvert enkelt menneske. Min kontaktperson klarte å få meg til å innse min egen verdi og ikke minst så var samtalen både god, positiv og trygg.

Det å bli møtt med smil og en trygg samtale gjør at jakten på drømmejobben ikke er så forferdelig skummel.

Sabina Incoronato

Q10 Personell är ett suveränt företag att jobba för med seriösa och närvarande ledare. Avtal och kontrakt är enligt gällande tariffer/lover vilket motverkar social dumpning, någonting som är viktigt i en annans ganska snårig och rörig bransch/industri.

Viktor Olofsson

Veldig fornøyd med Q10 Personell, Seriøse og meget fine å jobbe for, og ikke minst veldig koselig personell!

Andreas Lauritzen

Takke for alt hjelp så langt ! You are the best !! 🙂 En spesiell takk t min kontaktperson for at du alltid e behjelpelig om d så bare egentlig e en bagatell 🙂

Lena K Sagen