Kolos søker mekanisk ingeniør – Team leder

Har du en lidenskap for ingeniørarbeid og ønsker å være en del av, og lede et spennende og dynamisk team som jobber innenfor materialhåndtering, løfteoperasjoner og løfteutstyr? Vil du være med på å designe innovative løsninger for mekanisk utstyr og strukturer som brukes i olje- og gassindustrien? Vi søker etter en erfaren ingeniør som kan løfte oss til nye høyder – og det kan være nettopp deg!

Bli kjent med Kolos

Spesialkompetansen vår som sakkyndig virksomhet er løfteoperasjoner og løfteutstyr. Vårt tjenestespekter strekker seg fra design og produksjon til inspeksjon og sertifisering. Kolos har norges største utleiepark av løfteutstyr opptil 250 tonn i vinsjer og taljer.
 
Med ekspertise i olje og gass næringen, har vi i tilegg bred  erfaring og kompetanse innen kraft og energi og annen industri. Våre sertifiseringer, kompetansebase og geografisk tilstedeværelse gir oss konkurransefortrinn og en ledende posisjon innen våre fagfelt. 

Bli en nøkkelspiller hos Kolos

Dine ansvarsområder og oppgaver:

Som vår team leder ingeniør vil du lede og ha en sentral rolle i et team av høyt dedikerte ingeniører. I tillegg til koordinering og verifisering av oppgaver, vil du også ha egne oppgaver innen beregning og engineering av ulike mekaniske løsninger. Du vil være med på å forme fremtidens løfte utstyr som vinsjer, kraner og spesialiserte boreverktøy for olje- og gassindustrien. Du vil blant annet jobbe med 3D-modellering, strukturelle beregninger, og analyser.  

Dine kvalifikasjoner:

Vi søker en sulten og entusiastisk ingeniør med lidenskap for faget. Du bør ha en relevant MSc- eller BSc-grad, men enda viktigere er din erfaring og kunnskap innen design og beregning av mekanisk utstyr. Det vil være en fordel om du besitter lengre erfaring fra olje- og gassindustrien og kjenner godt til de gjeldende reglene og forskriftene. Erfaring med 3D-modelleringsverktøy som Inventor eller Ansys vil være en stor fordel.

Personlige egenskaper:

For å lykkes som vår mekaniske ingeniør, må du ha et brennende ønske om å finne de beste løsningene. Du er en lagspiller som kan jobbe effektivt selvstendig og sammen med andre. Din strukturerte og systematiske tilnærming til oppgaver gjør at du kan håndtere flere komplekse oppgaver samtidig. Du elsker å løse utfordringer og er proaktiv i din tilnærming til arbeidet. Å være løsningsorientert og målrettet sitter i ryggmargen!

Hvorfor bli med oss:

Kolos tilbyr et fantastisk arbeidsmiljø der du kan utvikle deg videre som ingeniør. Du vil bli utfordret hver dag med spennende oppgaver og prosjekter. Du vil naturligvis motta betingelser du vil være fornøyd med, og gode utviklingsmuligheter er en selvfølge hos oss. Her blir du en del av et team av dedikerte og kreative fagfolk som setter nyskapning høyt på agendaen.

«Kolos har opparbeidet seg solid erfaring og kunnskap gjennom mange offshore løfte prosjekt. Våre ansattes høye kompetanse kombinert med vårt kvalitets løfte utstyr, gir oss et konkurransefortrinn. Nå ser vi etter en ingeniør som kan benytte våre ressurser til våre kunders krevende løfteprosjekt.»

Eivind Windingstad

CEO

«I jobben som prosjektleder styres egen hverdag og vi får jobbe med hyggelige kunder og leverandører, støttet av kolleger med høy faglig kompetanse. I Kolos har vi mulighet for utvikling, har selv jobbet på verksted og offshore i Kolos i mange år og samtidig tatt to fagbrev, før jeg fikk muligheten til å bli prosjektleder»

Andreas Hetlelid

Prosjektleder

«Mange sier «godt arbeidsmiljø» fordi det forventes når de blir spurt om hva som gjør at de blir i jobben, men vi HAR ett godt arbeidsmiljø»

Ole-Kristian Gustavsen

Industrimekaniker