fbpx

Kolos søker kontrollør

Bli med på laget til Kolos Lifting & Inspection – en ledende aktør innen trygge sertifiseringer og inspeksjon av løfteutstyr! Vi søker nå etter en engasjert og dyktig kontrollør til å styrke vårt team.

Bli kjent med Kolos

Spesialkompetansen vår som sakkyndig virksomhet er løfteoperasjoner og løfteutstyr. Vårt tjenestespekter strekker seg fra design og produksjon til inspeksjon og sertifisering. Kolos har norges største utleiepark av løfteutstyr opptil 250 tonn i vinsjer og taljer.
 
Med ekspertise i olje og gass næringen, har vi i tilegg bred  erfaring og kompetanse innen kraft og energi og annen industri. Våre sertifiseringer, kompetansebase og geografisk tilstedeværelse gir oss konkurransefortrinn og en ledende posisjon innen våre fagfelt. 

Vil du bli med på laget?

Som en sakkyndig kontrollør for kran og løfteutstyr hos Kolos vil du spille en viktig rolle i å sikre at våre kunder oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og regelverk. Med økende etterspørsel etter våre tjenester er dette en spennende mulighet til å bli en del av vår solide virksomhet og jobbe i et godt arbeidsmiljø preget av positivitet og løsningsorienterte holdninger.

Dine arbeidsoppgaver vil inkludere sertifisering og periodisk kontroll av løfteutstyr. Du vil være ansvarlig for å holde deg oppdatert på lover og regelverk, utarbeide og oppdatere rapporter, sjekklister og dokumentasjon, samt ivareta kundenes utstyr og sertifiseringer. Du disponerer egen firmabil og arbeidsdagen starter primært ute hos kunder lokalisert i Rogaland. 

For å lykkes i denne rollen ser vi etter kandidater med godkjent kompetanse innen G7, RX, G11, G8/20, eller deler av disse. NDT kompetanse  er  ønskelig, men legger til rette for NDT kurs for rette kandiat om dette mangler. Videre er det viktig at du har erfaring og god kjennskap til regelverk og standarder innen sertifisert løfteutstyr, samt relevant fagbrev eller tilsvarende erfaring. Førerkort klasse B er et krav.

Som en del av Kolos-teamet vil du nyte godt av gode lønnsbetingelser i tråd med tariffavtale. Vi tilbyr også faglige utfordringer og et høyt faglig kompetansenivå, samt muligheten til å delta på kurs og sertifisert opplæring. Du vil bli en del av et variert, hektisk og ordnet arbeidsmiljø med gode kollegaer som støtter hverandre. Våre moderne, lyse og funksjonelle verkstedsfasiliteter vil gi deg et godt arbeidsmiljø, og vi tilbyr også et trimrom for å ta vare på helsen din. Som en ekstra bonus vil du ha muligheten til offshore reising og en firmabil vil bli stilt til rådighet.

«Kolos har opparbeidet seg solid erfaring og kunnskap gjennom mange offshore løfte prosjekt. Våre ansattes høye kompetanse kombinert med vårt kvalitets løfte utstyr, gir oss et konkurransefortrinn. Nå ser vi etter en kontrollør som vil ta del i et spennende selskap med store vekstambisjoner.»

Eivind Windingstad

CEO

«Kontrollører i felt reiser ut til hyggelige kunder som setter pris på vårt arbeid. Vi bistår kunder med årlig kontroller, vektjobber, testjobber & NDT inspeksjoner, så jobben er veldig variert. Kontrollørene hos kolos har høy faglig kompetanse, og har også god støtte i kollegaer og ledere om utfordringen blir stor.»

  Per Kåre Bollestad

  Teamleder

  «Som koordinator for kontrollørene er hverdagen spennende og travel.

  Oppdragene som planlegges, kan variere alt i fra 1 times arbeid til noen dagers varighet. Vi tar oppdrag både Onshore og offshore samt på forskjellige baser rundt om i Norges land med våre samarbeidspartnere.»

  Hanne Elin Stavem-Selbak

  Koordinator