Er du klar til å løfte Kolos til nye høyder?

Kolos søker selger!

Våre fantastiske kunder venter på deg, og en rekke andre potensielle kunder gleder seg til at du tar kontakt! 

Kolos Lifting & Inspection AS søker en entusiastisk og målrettet selger som vil brenne for å levere kvalitetsløsninger innen løfteutstyr. Vi er en ledende aktør i bransjen og ønsker å styrke vår salgsavdeling med en selger som kan ta oss til neste nivå.

Ønsker du å bidra til strategiske beslutninger og utviklingen av en spennende bedrift? Da er dette den perfekte muligheten for deg!

Bli kjent med Kolos

Spesialkompetansen vår som sakkyndig virksomhet er løfteoperasjoner og løfteutstyr. Vårt tjenestespekter strekker seg fra design og produksjon til inspeksjon og sertifisering. Kolos har norges største utleiepark av løfteutstyr opptil 250 tonn i vinsjer og taljer.
 
Med ekspertise i olje og gass næringen, har vi i tilegg bred  erfaring og kompetanse innen kraft og energi og annen industri. Våre sertifiseringer, kompetansebase og geografisk tilstedeværelse gir oss konkurransefortrinn og en ledende posisjon innen våre fagfelt. 

Hvem ser vi etter?

Ansvarsområdene dine vil inkludere salg av Kolos sitt store utvalg av løfteutstyr. Du vil være ansvarlig for å identifisere potensielle kunder, bygge sterke relasjoner og lede dem gjennom salgsprosessen. I tillegg vil du delta i markeds- og salgsarbeidet, og jobbe tett med kundene for å sikre god oppfølging og tilfredshet. Du vil også ha muligheten til å bidra til strategiske beslutninger og være med på å forme bedriftens fremtid.

Vi søker etter kandidater med en 3-årig høyere utdanning innen handel, eller relevant utdanning/erfaring innen tekniske fag. Du må være en dyktig kommunikatør både verbalt og skriftlig, og ha gode engelskkunnskaper. Vi verdsetter personer som er nysgjerrige og nytenkende, og som kan bidra til å skape et positivt og engasjert arbeidsmiljø. En god holdning til HMS er også viktig for oss.

Uansett om du er nyutdannet eller erfaren, oppfordrer vi deg til å melde din interesse! Vi ønsker å finne den beste personen for jobben, og vi vil gi grundig opplæring til den rette kandidaten. Stillingen vil gi deg bred kompetanse innenfor mange fagfelt og verdifull erfaring med internasjonal handel.

«Kolos har opparbeidet seg solid erfaring og kunnskap gjennom mange offshore løfte prosjekt. Våre ansattes høye kompetanse kombinert med vårt kvalitets løfte utstyr, gir oss et konkurransefortrinn. Nå ser vi etter en selger som vil ta del i et spennende selskap med store vekstambisjoner.»

Eivind Windingstad

CEO

«I jobben som prosjektleder styres egen hverdag og vi får jobbe med hyggelige kunder og leverandører, støttet av kolleger med høy faglig kompetanse. I Kolos har vi mulighet for utvikling, har selv jobbet på verksted og offshore i Kolos i mange år og samtidig tatt to fagbrev, før jeg fikk muligheten til å bli prosjektleder»

Andreas Hetlelid

Prosjektleder

«Som selger i Kolos jobber vi med å avdekke kundens behov og finne den beste løsningen. Blir den tekniske utfordringen for stor, har vi høy kompetansen på huset som vi kan støtte oss på. Målet er å selge produkter og tjenester som vil hjelpe kunden med å gjøre jobben tryggere og mer effektiv, til riktig pris.»

Øyvind Josdal

BDM