Kolos søker prosjektleder

Kolos Lifting & Inspection AS søker en dyktig og erfaren prosjektleder! Hvis du ønsker å være en del av et dynamisk og fremadstormende selskap som er dedikert til å levere høykvalitets løsninger til offshore-industrien, da er dette en unik mulighet for deg.

Bli kjent med Kolos

Spesialkompetansen vår som sakkyndig virksomhet er løfteoperasjoner og løfteutstyr. Vårt tjenestespekter strekker seg fra design og produksjon til inspeksjon og sertifisering. Kolos har norges største utleiepark av løfteutstyr opptil 250 tonn i vinsjer og taljer.
 
Med ekspertise i olje og gass næringen, har vi i tilegg bred  erfaring og kompetanse innen kraft og energi og annen industri. Våre sertifiseringer, kompetansebase og geografisk tilstedeværelse gir oss konkurransefortrinn og en ledende posisjon innen våre fagfelt. 

Vil du bli med på laget?

Hos Kolos vil du oppleve å bli en del av et dynamisk selskap med høy kompetanse. Det vil naturligvis bli lagt tilrette for god faglig utvikling gjennom relevante kurser og seminarer som du måtte ønske å delta på.

Kolos søker nå etter både prosjektleder og leder for hele prosjektgruppen.

I jobben som prosjektleder vil du ha ansvar for å holde oversikt og lede dine egne prosjekter, hvor du vil ha det gjennomgående tekniske og kommersielle ansvaret.  Den rette personen vil få ansvar for å lede hele  prosjektgruppen i en stilling med store utviklingsmuligheter.

Vi besitter svært høy kompetanse innenfor løfte operasjoner, og du som prosjektleder vil naturligvis få god opplæring. Derfor er det ikke et krav at du besitter erfaring fra bransjen.

En sentral del av arbeidet vil være å følge opp leveranse mot kunde og interne avdelinger. Du vil ha ansvar for å etablere prosjektplan i samarbeid med kunde og prosjektteam.

Vi kan tilby en spennende stilling i et selskap som verdsetter og investerer i sine ansatte. Du vil få muligheten til å jobbe med innovative løsninger og bransjeledende teknologi. Du vil naturligvis motta en lønn du vil være fornøyd med, og kan gå hjem fra jobb med god samvittighet etter en god treningsøkt i det flotte treningsrommet, og en solid og sunn lunsj i kantinen.

Hvis du er en ambisiøs og resultatorientert person som ønsker å ta nye steg i din karriere, så er dette din mulighet. Meld din interesse for stillingen og bli med på Kolos Lifting & Inspection AS sitt spennende eventyr!

«Kolos har opparbeidet seg solid erfaring og kunnskap gjennom mange offshore løfte prosjekt. Våre ansattes høye kompetanse kombinert med vårt kvalitets løfte utstyr, gir oss et konkurransefortrinn. Nå ser vi etter en prosjektleder som kan benytte våre ressurser til våre kunders krevende løfteprosjekt.»

Eivind Windingstad

CEO

«I jobben som prosjektleder styres egen hverdag og vi får jobbe med hyggelige kunder og leverandører, støttet av kolleger med høy faglig kompetanse. I Kolos har vi mulighet for utvikling, har selv jobbet på verksted og offshore i Kolos i mange år og samtidig tatt to fagbrev, før jeg fikk muligheten til å bli prosjektleder»

Andreas Hetlelid

Prosjektleder

«Mange sier «godt arbeidsmiljø» fordi det forventes når de blir spurt om hva som gjør at de blir i jobben, men vi HAR ett godt arbeidsmiljø»

Ole-Kristian Gustavsen

Industrimekaniker

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har erfaring som prosjektleder. Det vil være en fordel, men ikke et krav å ha erfaring innenfor løfte operasjoner.

Det er ønskelig med minimum 3 års relevant utdanning, men erfaring kan naturligvis kompensere for manglende utdanning. 

Det er viktig at du har god forståelse for relevante regelverk, og behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig.