fbpx

Kunder

Velkommen til oss i Q10 Personell!

Med over 70 års bransjeerfaring skal du som kunde føle deg trygg på at vi i Q10 Personell har kompetansen som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk som du som vår kunde nyter godt av.

Å forutsi jobbatferd og finne fram til den ene riktige kandidaten er en tidkrevende prosess. Det krever et bevisst forhold til bruk av metoder som evner å predikere arbeidsprestasjon. For å kunne levere treffsikre kandidater, definerer vi sammen med deg som kunde hvilken nøkkelkompetanse vi skal vurdere kandidatene etter, hvilke rammer rundt stillingen vi skal vektlegge i utvelgelsen og øvrige kriterier som skal til for å lykkes i stillingen.

Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde.

Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 4 måneder, hvor vi vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

Hvordan tiltrekke seg den riktige kandidaten?

I dagens arbeidsmarked, hvor undersøkelser viser at 92 % vil vurdere å bytte jobb, men kun 6 % er på aktiv jobbjakt, er det essensielt å treffe riktig i sin markedsføring når man tar det viktige steget å publiserer en stillingsannonse.

Q10 Personell har en egen digital markedsfører, som har som jobb å gjøre sitt ytterste for å bistå dere gjennom hele prosessen. Fra utvikling av egen skreddersydd, digital,  stillingsannonse tilpasset deres profil, til utvelgelse av riktig annonseringsflater.

Med annonseringsmuligheter som Snapchat, Facebook, Instagram Google & LinkedIn, i tillegg til tradisjonelle flater som annonse på Finn.no, har vi som mål å gi din bedrifts merkevare en merverdi gjennom annonsekampanjene vi gjennomfører på jakt etter din nye kollega.

Kontakt oss

Referanser

We recently had the pleasure of working with Q10 Personell to find us a new team member.  We are a small start-up, so getting the right person in place is critical. 

I cannot praise enough the professionalism with our contact person and his colleagues handled the whole process.  From taking the time to get to know us and our plans for our company, to drafting up a great social media advert, then setting himself deeply in to the world of the most relevant candidates through to helping us create an on-boarding plan for the chosen one. 

We have also had great feedback from the short-listed candidates themselves about how they were treated underway, and feel we made a really good choice in using Q10 Personell as our recruitment partner.

We can highly recommend them as a top class collaborator.

Laura Landmark

Co-Founder and Chief Executive Officer, Mantle Analytics

Vi har brukt Q10 Personell til flere rekrutteringer på utfordrende nøkkelposisjoner hos oss i Auto2000. Vi opplevde at Q10 Personell satte seg godt inn i våre behov og hadde tett og god dialog gjennom prosessen. Viktigst av alt er at vi har fått levert svært gode medarbeidere som har bidratt til vekst for Auto2000, og derfor kan vi anbefale Q10 Personell til nettverket vårt.
Kjell Arild Egeland

Daglig leder, Auto 2000 AS

Relacom AS har brukt Q10 Personell som sin foretrukne partner på innleie av kundekonsulenter siden oktober 2016. Vi er svært fornøyde med rekrutteringsarbeidet samt oppfølgingen under innleie perioden.

De har hjulpet oss med følgende stillinger: Kundekonsulenter, booking konsulenter og prosjektkoordinatorer.

Flere av de innleide har blitt ansatte hos oss i tiden etter.

Torill J Thomassen

Avdelingsleder , Relacom AS

Vi har brukt Q10 Personell fra de startet, for innleie av personell og rekruttering til faste stillinger. Vår kontaktperson har gjort en utmerket jobb. Vi opplever han og firmaet som svært profesjonelle i det de driver med, og kan trygt anbefale Q10 Personell.

Nils Petter Hagebø

Daglig leder, Hansmark AS

Vi har ved flere anledninger brukt Q10 Personell i forbindelse med rekruttering av ledere/personell samt innleie av personell til forskjellige stillinger. Våre forespørsler har blitt behandlet på en profesjonell måte, og vi har mottatt rask levering av meget kvalifiserte kandidater samt god service og oppfølging underveis og i etterkant av prosessene.

Vi anbefaler Q10 Personell videre til andre oppdragsgivere som behøver en seriøs og dyktig leverandør av bemanningstjenester.

Morten Tjeldflåt

Daglig leder / CEO, Rumag

Knowit har hatt godt utbytte av tjenestene til Q10 Personell. I krevende rekrutteringsprosesser, hvor vi søker etter den riktige lederkandidaten utenfor egen organisasjon, har nettverket og kompetansen til Q10 Personell vist seg svært verdifull for oss for å finne frem til den rette kandidaten for vårt selskap.
Espen Tjønneland

Managing Director, Knowit Stavanger