Lie Blikk & Lie Ventilasjon søker HR og HMS/KS ansvarlig

Vil du bli en del av en stolt bedrift, forankret i en sterk og rik håndtverkstradisjon?

Vi søker etter en HR og HMS/KS ansvarlig til Lie Blikk & Lie Ventilasjon!

Vi ser etter deg som er positivt innstilt av natur, og som elsker å finne løsninger! Det er viktig at du jobber strukturert og selvstendig, og trives godt med en operativ arbeidshverdag! For å være Lie Blikk & Lie Ventilasjon sin nye HR – HMS/KS ansvarlig, må du ha minimum 3 års relevant arbeidserfaring, og kunnskap og erfaring med AML og HMS/KS. Om du i tillegg innehar en relevant Bachelor- eller Mastergrad er det en fordel, men ikke et krav. 

Høres dette ut som deg? Søk innen 29 august.

Bli bedre kjent med stillingen:

Vi ser etter deg som er positivt innstilt av natur, og som elsker å finne løsninger! Det er viktig at du jobber strukturert og selvstendig, og trives godt med en operativ arbeidshverdag! For å være Lie Blikk & Lie Ventilasjon sin nye HR – HMS/KS ansvarlig, må du ha minimum 3 års relevant arbeidserfaring, og kunnskap og erfaring med AML og HMS/KS. Om du i tillegg innehar en relevant Bachelor- eller Mastergrad er det en fordel, men ikke et krav. 

Høres dette ut som deg? Søk innen 22 august.

Arbeidsoppgaver:

•  Personalhåndtering

•  Ansvar for sykefraværsoppfølging

•  Utvikling og oppfølging av HR rutiner samt. prosesser

•  Godkjenne timelister

•  HMS/KS ansvarlig

•  Ansvarlig for å koordinere kursing og oppdatere prosjekt CV for ansatte

 

Faglige kvalifikasjoner:

• Relevant Bachelor- eller mastergrad er en fordel men ikke et krav

• Minimum 3 års relevant arbeidserfaring

• Kunnskap og erfaring med AML

• Gode datakunnskaper

• Gode kommunikasjonsegenskaper, muntlig og skriftlig

• Erfaring med HMS/KS

Vi tilbyr:

• Dynamisk og effektivt arbeidsmiljø.

• Personlig utvikling.

• Du blir en del av et vinnerlag som skal lykkes sammen. 

• Konkurransedyktige betingelser. 

Personlige kvalifikasjoner:

• Positiv og løsningsorientert

• Strukturert og selvstendig

• Liker å jobbe operativt

• Trygg på egne avgjørelser

 

 

Søknadsfristen går ut om:

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Om Lie Blikk & Lie Ventilasjon:

Om Lie Blikk:

 

Vi er en stolt bedrift, forankret i en sterk og rik håndtverkstradisjon. Med et stort utvalg av spennende materialer og kreative arbeidere kan vi tilby løsninger som gjør bygg vakrere og mer holdbare, enten det gjelder hele fasader og tak, trapper og rekkverk, glass eller viktige detaljer som beslag og takrenner.

Vi er en moderne bedrift, med over 40 års erfaring i bransjen, som evner å tenke nytt i takt med markedet og den teknologiske utviklingen. Vår måte å tilpasse oss på, gjør at vi langt på vei blir sett på som en foregangsbedrift.

 

Om Lie Ventilasjon:
Lie Ventilasjon er en ventilasjonsentreprenør og servicebedrift for alle typer ventilasjon/VVS- anlegg med lokal forankring. Vi utfører arbeider på næringsbygg både i offentlig og privat sektor, samt for leilighetsprosjekt, eneboliger og borettslag.
Vi er opptatt av å sette kunden i fokus og ønsker å bidra til tekniske løsninger som er fornuftige og tilfredsstiller dagens krav når det gjelder energi og inneklima.Lie Ventilasjon er en totalleverandør som både prosjekterer, leverer og installerer. For å sikre at anleggene fungerer optimalt, utfører vi også vedlikehold og servicearbeid etter installasjon.Vi holder til i Kvålveien 13 i Sandnes.
Vår historie:
Lie Ventilasjon ble etablert i 2010 og har i dag 26 ansatte. Våre medarbeidere besitter lang erfaring og høy kunnskap om ventilasjon og VVS-anlegg til tross for selskapets relativt unge alder.Siden oppstarten i 2010 har vi utviklet oss til å bli en av de største ventilasjonsentreprenørene i Rogaland med en omsetning på ca. 70 mill.  Arbeidsområdet vårt er hovedsakelig i Rogaland, men vi har også kunder og oppdrag andre steder i landet.Lie Ventilasjon er en totalleverandør av VVS-tjenester både for nye prosjekter, rehablitering, og service/vedlikehold. Sammen med våre samarbeidspartnere innen elektro, rør og bygg automatisering utvikler og utfører vi totaltekniske leveranser innenfor de fleste bygninger og prosessanlegg.Vi har sentralgodkjenning og er medlem av Startbank.

SR-Bank skal være en skikkelig bank med en høy etisk standard. Verdiene våre handler om hva slags holdninger vi skal ha i organisasjonen vår. De skal brukes i vanskelige beslutninger og leves etter i arbeidshverdagen. 

HMS/KS i Lie Ventilasjon & Lie Blikk:

Lie Ventilasjon & Lie Bikk har stort fokus på HMS og kvalitet i alle ledd. Dette er avgjørende for at de skal kunne drive sin virksomhet på best mulig måte. 

Lie Ventilasjon og Lie Blikk skal unngå skade på både personell, materiell og ytre miljø. De ansatte er deres viktigste ressurs og de fokuserer på forhold som fremmer et godt arbeidsmiljø. De ønsker at deres ansatte skal ta ansvar og vise engasjement. Det er viktig for dem å være en arbeidsgiver med ansatte som føler trivsel og trygghet på arbeidsplassen.

De skal til enhver tid oppfylle de gjeldende krav som er etablert av kunder og myndigheter.

Sliter du med fugler på taket? 

Det er ikke alltid enkelt å løse problemet, men noen triks fungerer – i alle fall midlertidig. 

 

Mose har ingenting på taket å gjøre!

Om du er plaget med mose på taket, finnes det noen tips og triks du kan benytte deg av for å bli kvitt den. Én av metodene innebærer ganske enkelt å bruke kobber. 

 

Om Q10 Personell:

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.