Brenner du for digitalisering og digital kommunikasjon?

Magnar Eikeland søker deg som brenner for å skape innhold som har verdi for deres kunder!

Som ansvarlig for digitalt innhold og kommunikasjon samt e-commerce i Magnar Eikeland Gruppen AS, er det viktig at du er innovativ og brenner for å skape nye metoder for å drive salg og markedsføring.

 

Du har gode team egenskaper, er initiativrik og målrettet samt er en god ambassadør for Magnar Eikeland på alle arenaer. Som person speiler du våre verdier:

Offensiv – Stolt – Skikkelig.

Bli bedre kjent med Magnar Eikeland Gruppen

Fra Magnar Eikeland Gruppen AS ble opprettet i 1949, har vi vært opptatt av å være relevante og levere verdi til kunder og samarbeidspartnere. Som forvalter av en av regionens sterkeste merkevarer er våre ansatte tydelige og engasjerte ambassadører for merkevaren, selskapets verdier og vet hvor viktigdet er å være i stadig utvikling for å være relevant. Med et stort engasjement gjennom 70 år for å stadig utvikle gode løsninger, finne gode produkter samt tilby tjenester med kvalitet i alle ledd for dagens og morgendagens arbeidsplass, har vi mange fornøyde kunder. Vi har også høye mål for å fortsatt bistå med å dekke de behov mennesker og bedrifter har for fremtidens arbeidsplass .

Vi tror på å nå våre høye mål, uavhengig av om arbeidshverdagen til den enkelte blir tradisjonelle kontorer, kreative fellesskapsløsninger eller virtuelle kontorer. Som et selskap med en tradisjon og bedriftskultur med fokus på mennesker, engasjement, bærekraft samt felles prestasjoner og ambisjoner vet vi at vår opplevde relevans og verdi hos kunder er «ferskvare». Vi trenger mennesker rundt oss som kan gi de vi møter denne verdien.

Magnar Eikeland Kontorutstyr AS

Magnar Eikeland Kontorutstyr AS spesialiserer seg på produkter- og løsninger innenfor kontor-/ datarekvisita, rengjøring og tilhørende maskiner, emballasje og ergonomiprodukter samt presentasjons- og møteromsutstyr til bedriftsmarkedet og offentlig sektor.

Med butikk, kontor og produksjonslokaler, lager og kundeservice på hovedkontoret på Sola, er vi en komplett leverandør med geografisk nærhet til våre kunder.

Magnar Eikeland Kontormaskiner AS

Magnar Eikeland Kontormaskiner AS leverer produkter og løsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor med fokus på digitaliserte og automatiserte arbeidsprosesser med distriktets største serviceavdeling. Forretningsområdet omfatter bl.a print, kopi, skanner og multifunksjonsmaskiner samt Kassaløsninger, betalingsterminaler og høykvalitetsmaskiner innenfor kaffe og vann.

Du velger selv om du ønsker en skreddersydd løsning for ditt forretningsområde eller en mer standardisert løsning. Vi anbefaler uansett aldri en løsning som er dyrere eller mer komplisert enn du trenger.

Magnar Eikeland var den første bedriften som ble sponsor da Stavanger var kulturhovedstad i 2008, og sponser i dag blant annet Viking FK, Bryne FK, Oilers & Sola Håndball? 
Pssst... Visste du at?

DFU

DFU AS er en stor og innholdsrik møbel og interiør butikk som ligger i Sandnes sentrum. Vi har fokus på skandinavisk design, men vi har også et bredt utvalg av belysning, møbler og interiørvarer fra kjente merkevarer utenfor Skandinavia. Vi har møbler i flere forskjellige prisklasser, men felles for dem er at de er av god og varig kvalitet fra produsenter som er opptatt av materialer og produksjon som ikke skader miljøet. Velkommen innom for å se vår store flotte utstilling.

Vi kommer gjerne hjem til deg for å hjelpe til med valg av interiørløsninger. Sammen med deg kan vi skape den beste kombinasjonen av møbler, lamper og farger. På et hjemmebesøk kommer vi med forslag til møbler basert på romløsning, budsjett og hva som passer til møbler du eventuelt har fra før, Varig design, og at man bygger videre på det man har. Da finner man fram til den personlige stilen – for ingen behov er like. Ingen ønsker heller.

 Du kan selvsagt også avtale tid for et møte med oss i butikken.

Crisma Plast & Profilering

Magnar Eikeland Crisma Profilering leverer skreddersydd profilering av høy kvalitet til bedrifter og offentlig sektor med en komplett verdikjede fra idé og design til produksjon og montering.  Vi har høy kompetanse innen forskjellige fagområder og vi produserer det aller meste av profilering, fra fasadedekor og skilter til foliering og plastprodukter selv. Fra mars 2020 har Crisma også produsert og levert et betydelig antall løsninger for smittevern, både til bedriftsmarkedet og offentlig sektor.

 Firmaet var tidligere en avdeling i attføringsbedriften Attende AS og har mange års erfaring i å ta imot personer med forskjellige utfordringer. Myndighetene har bestemt at de som er nærmest til å komme ut i arbeidslivet skal utplasseres i vanlige bedrifter og ikke i attføringsbedrifter. Vi er glade for å kunne bidra.

 

Om stillingen

Her blir det ingen kjedelige dager på jobb!

Vi leter etter en kreativ og selvgående person som kan kombinere sin forretningsforståelse og kompetanse innenfor digital kommunikasjon med målrettede tiltak som skaper engasjement, tilfører våre kunder verdi og bygger merkevaren Magnar Eikeland. Du vil, gjennom dialog med medarbeidere og kunder, på tvers av selskapene i Magnar Eikeland Gruppen, skape og publisere relevant innhold og historier som engasjerer våre kunder og medarbeidere.

Her blir det ingen kjedelige dager på jobb og du må kunne sjonglere InBound fokus med tradisjonell markedsføring og E-commerce innenfor ulike forretningsområder, som omfatter både B2B og B2C markedet.

Vi har et inkluderende arbeidsmiljø der vi stiller opp for hverandre og er opptatt av å ha det gøy i hverdagen, som også reflekteres i våre verdier.

 

Magnar Eikeland sin visjon er:

 

Alltid fornøyde kunder

Magnar Eikeland kan i denne stillingen tilby:

 • Spennende stilling i et konsern med sterk merkevare.
 • En sentral rolle i en organisasjon med flat struktur og god takhøyde.
 • Et fremoverlent, innovativt og inspirerende arbeidsmiljø.
 • Gode kollegaer i et uformelt miljø, fleksibilitet og stor grad av frihet.
 • En offensiv og kundesentrisk organisasjonskultur.
 • Ordnede arbeidsforhold i trivelige lokaler på Sola.
 • Varierte oppgaver og kort vei fra Idé til virkelighet.
 • Gode muligheter for faglig utvikling.
 • Fast stilling.

Hvem er vår perfekte kandidat?

 • Du er en positiv, nysgjerrig person med stor kunnskapshunger og evner å sette deg inn i ulike bransjer og forretningsområder.
 • Du er komfortabel med å ha mange og varierte arbeidsoppgaver, og trigges av nye utfordringer.
 • Du jobber selvstendig og systematisk og mestrer å samarbeide med øvrige kollegaer med ulik faglig bakgrunn.
 • Du er en lagspiller, samtidig som du har drivkraft til å gjennomføre de arbeidsoppgavene du har foran deg på en effektiv og god måte.
 • Du er ansvarlig og finner det helt naturlig å ta initiativ.
 • Du er like god til å involvere andre som å la deg involvere i daglige gjøremål. Du er analytisk og evner raskt å optimalisere eller gjøre endringer slik at resultatene blir best mulig.
 • Andre oppfatter deg som en meget god kommunikatør og finner glede av å være din kollega, da du er en faglig dyktig lagspiller som deler villig av din ekspertise.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Har en Bachelor, eller tilsvarende, innen markedsføring, kommunikasjon og / eller lignende. Relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglende formell utdannelse.
 • Den rette kandidaten må ha solid erfaring med produksjon av annonser og bruk av analyseverktøy, som Google Analytics, Facebook Ads, Google Ads og LinkedIn-annonsering.
 • Forretningsforståelse for bedriftsmarkedet og relevant erfaring innenfor digital kommunikasjon, innholdsproduksjon og e-commerce.
 • God kompetanse innen Inbound og SoMe kombinert med kunnskap om hva som engasjerer og tilfører verdi for kunder i B2B og B2C markedet.
 • Kommersiell og teknisk forståelse av e-commerce plattformer.
 • Kjennskap til bruk av e-postmarkedsføringsverktøy er en fordel.
 • God erfaring med å lede ulike prosjekter (har du sertifisering innen prosjektledelse er det en fordel).
 • Gode formidlingsevner i norsk og engelsk – både skriftlig og muntlig

Arbeidsoppgaver:

 • Hovedansvarlig for digital markedsføring i Magnar Eikeland Gruppen AS.

 • Produksjon av innhold til nettside/nettbutikk til selskaper i Magnar Eikeland Gruppen

 • Produksjon og redigering av videoer til intern og ekstern kommunikasjon.

 • Forvalte innholds- og publieringsplan for sosiale medier

 • Koordinering mot ulike samarbeidspartnere

 • Prosjektledelse

 • Holde deg oppdatert innen relevante fagområder og kjenne til drivere i markedet og ny teknologi

 • Prosjekteier for vår digitale markedsføringsstrategi for å nå våre mål innen merkevaregjenkjennelse, merkevareopplevelse og salg.

 • Andre oppgaver ved behov

Arbeidssted: Hovedkontoret, Ljosheimvegen 2, 4050 Sola

Søknadsfrist: 13 juni 2021

Om Magnar Eikeland Gruppen:

Magnar Eikeland Gruppen AS ble opprettet i 1949 og består i dag av 4 selskaper. Selskapene er totalleverandør av kontorløsninger og produkter rettet mot det profesjonelle markedet lokalt og nasjonalt, samt DFU som leverer solide, bærekraftige kvalitetsmøbler og interiørvarer til privatmarkedet. Selskapene som retter seg mot det profesjonelle markedet kan i utgangspunktet levere alt en måtte ønske til kontoret, fra skreddersøm av smittevern og profilering til standardiserte kontorprodukter, kaffe og vannmaskiner, forretningstjenester- og kontormaskiner.

Vi legger vekt på å tilføre våre kunder og samarbeidspartnere verdi og være relevant i alt vi gjør.

Våre kunder skal være sikre på at Magnar Eikeland Gruppen fokuserer bærekraft og samfunnsansvar i alle ledd og er derfor Miljøfyrtårn- og ISO sertifisert.

 

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.