Vil du jobbe i fremtidens bilbransje?

Møller Bil Sør-Rogaland søker nye ansatte

Møller Bil Sør-Rogaland er i god vekst, og søker nå nye medarbeidere! For øyeblikket søker vi i Q10 Personell på vegne av Møller Bil Sør-Rogaland, etter biltekniker, bilmekaniker og bilselger hos Volkswagen Nyttekjøretøy.

Bli bedre kjent med Møller Bil som arbeidsplass, og les mer om de ulike stillingsannonsene som er utlyst. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Q10 Personell for å høre om dine muligheter hos Møller Bil Sør-Rogaland.

Søke jobb via Q10 Personell – Hva innebærer det?

Q10 Personell samarbeider med Møller Bil Sør-Rogaland med ansettelse av nye medarbeidere. Dette innebærer at du som søker forholder deg til en dedikert rekrutterer hos Q10 Personell gjennom hele søknadsprosessen.

Vi som selskap legger vår stolthet i å følge deg tett gjennom hele prosessen; fra du sender inn en søknad, gjennom intervjurunder og frem til en eventuell ansettelse.

Din kontaktperson gjennom søknadsprosessen hos Møller Bil:

 Eirik Skjæveland

Senior Key Account Manager

958 00 894  E-post

 

Godt arbeidsmiljø – Gode Kollega – Kjekke hverdager

Om arbeidsgiver

Bli bedre kjent med Møller Bil Sør-Rogaland

Klikk her for å bli bedre kjent med Møller Mobility Group

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. For nærmere informasjon, se www.moller.no.

Møller Bil Stavanger er en avdeling i Møller Bil Sør-Rogaland som eies av Møller Bil AS. Møller Bil Sør-Rogaland AS er en av landets største bilforhandlere, og representerer bilmerkene Volkswagen, Audi og Skoda i Sør-Rogaland.

Forhandlervirksomheten til Møller Bil Sør-Rogaland AS består av de 4 forhandlerne Møller Bil Stavanger, Møller Bil Ganddal, Møller Bil Forus og Møller Bil Egersund. 

 

Hos Møller Bil Stavanger får du alt du trenger til bilen din! Vi ønsker å gi deg en overlegen kundeopplevelse som gir en sømløs, meningsfylt, personlig og tidsriktig opplevelse for deg som kunde. Vi er en stolt forhandler av Volkswagen, og selger både nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Møller Bil Stavanger tilbyr alle typer service, og vi har eget bilverksted der du får hjelp til alt fra EU-kontroll til service og reparasjoner. Vi har eget Skadesenter hvor vi utfører alle typer karosserireparasjoner, utbedring av rust og lakkering. Vi har også eget senter for Smart Repair hvor vi utbedrer / reparerer og lakkerer mindre skader som typisk parkeringsbulker og steinsprut. Småskadereparasjon med Smart Repair utføres raskt og presist og er inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder. Trenger du dekkskifte eller å reparere bilglass? Vi har også eget dekkhotell og kan gjøre utskifting av bilglass.

Møller Bil Stavanger har en lang tradisjon med god kundeservice for våre kunder av Volkswagen i Stavanger. Allerede i 1948 fikk bilforhandler Peder S. Fjetland agenturet for Volkswagen i Stavanger-distriktet, og det hele startet i Storgaten på Våland. I 1964 flyttet bedriften til nye flotte lokaler i Hillevågsveien, og etter mange gode år der flyttet bedriften i 1997 til dagens lokaler i Vassbotnen på Forus. I dag er Møller Bil Stavanger 100% eid av Møller Bil.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bil sin ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.

Hvordan er det å jobbe i Møller Bil Sør-Rogaland?

Lene Henriksen

Lene Henriksen

Mekaniker - Volkswagen

«Det er både spennende og utfordrende å jobbe her. Jeg har det helt topp, det er så godt miljø!»

Tim Danielsen

Tim Danielsen

Serviceleder - Skoda

«Det er fantastisk å jobbe i Møller Bil Sør-Rogaland. Du har mulighet til å vokse og utvikle deg, og jobber side ved side med utrolig mange hyggelige og dyktige kolleger. I tillegg er vi heldige å ha en god merkevare»

Tom Dieckmann

Tom Dieckmann

Utleveringsspesialist - Skoda

«Jeg syns Møller Bil Sør-Rogaland er en kjempe plass å jobbe! Har blitt godt tatt imot ifra dag 1, og syns det er en skikkelig gode gjeng jeg har blitt satt sammen med! Føle meg rett å slett skikkelig heldig som har fått jobb her 😊 Jeg trives enormt godt her på Skoda, og det er en glede å få gå på jobb her. Det å kjøra til jobb med et smil er bare heilt fantastisk!»

Eirik Moland

Eirik Moland

Selger - Volkswagen Nyttekjøretøy

«Det er jo en grunn til at jeg har jobbet her i 16 år. Jeg trives kjempegodt! Det er voldsomt kjekke kollegaer, og vi har det gøy på jobb»

 

Er du Møller Bil Sør-Rogaland sin drømmekandidat?

  • Du har høy arbeidskapasitet
  • Du liker å holde deg oppdatert 
  • Du har et brennende ønske om å lykkes
  • Du er utholdende og liker å jobbe strukturert
  • Du er energisk og har høy indre motivasjon
  • Og ikke minst – Du tar vare på dine kollegaer

Om stillingene

Ledige stillinger:

Volkswagen Nyttekjøretøy søker ny bilselger

Møller Bil Sør-Rogaland er i sterk vekst, og til deres avdeling hos Volkswagen, søker de nå ny bilselger for Volkswagen Nyttekjøretøy. Gjerne du i dag benytter en av deres modeller i ditt daglige arbeid? Dette er en stilling hvor vi ser etter en proaktiv og motivert person med god forståelse av bedriftsmarkedet.

Er du fremtidens biltekniker?

Møller Bil er markedsledende mht. produkt og teknologiutvikling. I den anledning er vi på vegne av Møller Bil på jakt etter fremtidens tekniker som ønsker å være en del av en revolusjon innen bilteknologien.

 

 

Møller Bil Forus søker bilmekaniker

Møller Bil Forus opplever sterk vekst, og søker nå etter ny bilmekaniker. Her vil du ta del i den fantastiske reisen som Škoda opplever, og ta del i et helt fantastisk arbeidsmiljø kombinert med en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter.

Gjerne din store drøm er å jobbe for Møller Bil, men så er det ingen av overnevnte stillinger som er utlyst som passer for akkurat deg?

Da anbefaler vi deg å sende inn en åpen søknad, og registrere deg i rekrutteringsbyrået Q10 Personell sin database. Da vil du bli kontaktet om en stilling som du er kvalifisert til, blir utlyst!

Q10 Personell – kort fortalt:

Q10 Personell er et av de største lokaleide bemannings- og rekrutteringsselskapene i Rogaland, med kontorer i Stavanger og på Bryne.
Med over 70 års bransjeerfaring har vi i Q10 Personell kompetansen og nettverket som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk innen våre fokusområder, og vi strekker oss langt for å innfri de forventningene kunder og kandidater har til oss.

Bli kjent med samarbeidet mellom Q10 Personell og Møller Bil: