fbpx

Kvalitet i alle ledd!

Moment Betong søker betongarbeidere!

Liker du å skape?

Moment Betong er et entreprenørselskap etablert i 2021 med formål å gjennomføre betongarbeider. Selskapet er en del av Birken & Co.

Våre aktiviteter spenner fra prosjekter med tungt betongarbeid til prosjekter sammensatt av betong, betongelementer og stålkonstruksjon. Vi har sterkt fokus på produksjon og baserer oss på ledelsesfilosofi som tilrettelegger for riktige forutsetninger for å lykkes sammen. 

Bli kjent med stillingen:

Moment Betong bygger varige konstruksjoner som bidrar til trygge boliger, handleglede og fremkommelighet. Vi har økende oppdragsmengde og søker erfarne håndverkere til utførelse av betong- og montasjearbeid. Vår kultur er basert på lagspill som gir trygghet for den enkelte til å prestere med sine sterke sider. Dette legger grunnlaget for personlig læring samtidig som bedriften utvikles til å kunne gjennomføre spennende og komplekse prosjekter. 

Betongarbeiderens oppgaver er utførelse av forskaling, jernbinding, støp, avforming, montering og tilhørende byggeplassarbeid. Hos oss vil du få lære metoder og ferdigheter som perfeksjonerer produksjon på byggeplass.

Betydningsfulle egenskaper hos søkerne: Selvstendig, evne til å samarbeide, nøysom og ansvarlig.

Bedriften legger til rette for at våre ansatte får benyttet sin kunnskap og erfaring til å forsterke prosjektets planer. Gjennom LEAN-baserte metoder er det naturlig for de ansatte å bidra slik at vi sammen når vårt mål:

«Riktig første gang – hver gang!»

 

Alle søkere med erfaring fra betong- og montasjearbeid oppfordres til å søke. 

Arbeidstid: Mandag til fredag 07:00-15:00.

Konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål om stillingen?

Har du spørsmål om stillingen?

Hege Kverme - Partner & Senior Key Account Manager i Q10 Personell.

Ta kontakt med Hege Kverme på telefon 906 30 113 eller send en e-post til hege@q-10.no.

ENTREPRENØR MED SOLID KUNNSKAP OG ERFARING

Bli kjent med Moment Betong

Moment Betong er et entreprenørselskap med formål å gjennomføre betongarbeider. Selskapet er en del av Birken & Co AS som siden 2006 primært har vært en solid aktør innenfor sjønær entreprisevirksomhet.

Moment Betong er et ledd i å styrke Birken sin gjennomføringsevne og attraktivitet for sine kunder. Med dette som bakgrunn ønsker vi å etablere trygge arbeidsplasser og stolthet for å levere riktig kvalitet til våre kunder.

Våre aktiviteter spenner fra prosjekter med tungt betongarbeid til prosjekter sammensatt av betong, betongelementer og stålkonstruksjon.

Vi har sterkt fokus på produksjon og baserer oss på ledelsesfilosofi som tilrettelegger for riktige forutsetninger for å lykkes sammen.