Motive Offshore Group søker teknisk selger i Stavanger!

Er du en selger med teknisk innsikt og lidenskap for å bygge sterke kunderelasjoner? Da kan denne spennende muligheten være noe for deg!

Motive, en anerkjent aktør innen utleie av teknisk utstyr, søker nå en teknisk selger til vår utleieavdeling i Stavanger. Du vil rapportere til Regional Manager og spille en nøkkelrolle i å oppnå våre salgsmål og sikre høy kundetilfredshet.

Hvorfor jobbe hos Motive?

Vår motivasjon er alltid å overgå forventningene. Vår organisasjon, team og kultur er forankret i tre kjerneverdier:

Mennesker – Vi er et globalt team av svært dyktige spesialister, som er tillitsskapende og opprettholder de høyeste standardene for integritet.

Planeten – Vi jobber alltid med å beskytte, forbedre og transformere miljøet, og går i bresjen for fremtidige generasjoner.

Produkt – Vi leverer alltid fremragende og innovative, flersektors bærekraftige løsninger.

Motive Offshore Group Ltd gir deg muligheten til å bli en del av et selskap som setter kvalitet og kundetilfredshet først. Vi tilbyr et trivelig og positivt arbeidsmiljø der du kan utvikle dine ferdigheter og karriere. Med gode pensjons- og forsikringsordninger, gratis parkering, helseforsikring, samt personlig oppfølging, veiledning og karriereutvikling, tar vi vare på våre ansatte og bidrar til at de trives godt i jobben, og får utvikle seg videre.

Bli med å realiser drømmedager!

Som teknisk selger innen utleie vil du være ansvarlig for å gjøre bilder som disse til virkelighet for Motive i Norge:

En nydelig dag i Lysefjorden på et monteringsoppdrag for Ugland Heavylift Shipping AS.

Gjennom samarbeid med våre kunder og levering av løsninger til deres behov, vil du bidra til å realisere imponerende prosjekter i denne regionen og være ansvarlig for veksten av virksomheten i Norge.

Vi ønsker å bringe inn en person som er lidenskapelig opptatt av å bygge relasjoner, men som også lever og ånder for et lag-orientert tankesett for å sikre at tjenester og opplevelser som man hadde i Lysefjorden en vakker solskinnsdag, kan leveres.

Hva innebærer jobben?

Som teknisk selger i vår utleieavdeling vil du ha en sentral rolle i å oppnå våre salgsmål og sikre høy kundetilfredshet. Dine ansvarsområder inkluderer å utføre salgsbesøk til eksisterende og potensielle kunder, håndtere utleie- og salgsforespørsler, veilede kunder i produktvurdering og spesifikasjoner, samt samarbeide med ingeniøravdelingen ved behov for tilpasninger. Du vil bygge sterke kunderelasjoner, utføre kvalitetskontroll ved prosjektslutt, utarbeide tekniske presentasjoner, vedlikeholde kundesalgsdatabasen og delta på markedsaktiviteter. Din rolle inkluderer også overvåking av konkurrenter, markedsforhold og produktutvikling for å gi viktig markedsinformasjon og overholde helse-, sikkerhets- og miljøforskrifter.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en erfaren selger med solid kunnskap om salgsprinsipper og -praksiser, evne til å oppnå mål, sterke forhandlingsevner og innovativ tilnærming. Du bør ha god forståelse for kunde- og markedsdynamikk, fremragende presentasjonsferdigheter, evne til å etablere sterke samarbeidsrelasjoner internt og eksternt, samt gode datakunnskaper. Vi oppfordrer kandidater med ulik bakgrunn og erfaring til å søke, spesielt de som representerer mangfold og underrepresenterte grupper.

  Bli kjent med Motive:

  Motive Offshore Group Ltd er en anerkjent aktør innen utleie av teknisk utstyr. Vi fokuserer på å levere kvalitet og nyskapning, samtidig som vi prioriterer kundetilfredshet. Vår bedriftskultur bygger på sterke arbeidsrelasjoner og menneskelige verdier. Vi er stolte av å være en arbeidsgiver som fremmer mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, med spesiell oppmuntring til kandidater fra underrepresenterte grupper. Bli med på reisen med Motive, og hjelp oss med å levere kvalitet og nyskapning innen utleie av teknisk utstyr. Søk nå og bli en del av vårt engasjerte team!

  Spørsmål om stillingen?

  Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Eirik Skjæveland i Q10.

  E-post: eirik@q-10.no

  Telefon: 958 00 894