fbpx

Norges beste nabo fortsetter å vokse

Naboen søker anleggsmekaniker!

Vil du bli med å skape Norges beste naboer?

Naboen på Østlandet styrker nå laget, og søker anleggsmekaniker til å ha det mekaniske ansvaret for deres anleggsmaskiner på Østlandet. Vi ser etter en mekaniker med kontrollørkurs for sertifisering av anleggsmaskiner eller nødvendig kompetanse og erfaring til å ta det. Naboen kan tilby en variert arbeidsdag hvor du får nye utfordringer hver dag, og får jobbe med et bredt utvalg av anleggsmaskiner. Naboen har et spennende fagmiljø med mye kompetanse som kan gi deg den støtten du trenger for å utvikle deg videre som mekaniker.

Bli bedre kjent med stillingen som anleggsmekaniker hos Naboen:

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsdagene dine som anleggsmekaniker hos Naboen, vil bestå av feilsøking, reparasjoner, service og sertifisering av anleggsmaskiner og utstyr. Naboen har et høyt fokus på kompetanseutvikling, og som medarbeider i Naboen, vil du ta del i, og bidra til, en begeistringsfremmende bedriftkultur!

 Kvalifikasjoner:

Ønsket utdanning:

Vi ser etter deg som enten har fagbrev som anleggs-, landbruks-, industri- eller elektronikkmekaniker på annet relevant arbeidsutstyr. Alternativt 48 måneders dokumentert praksis i tilsvarende fag. Annen tilsvarende utdanning der opplæringen har hatt samme innhold/fag kan vurderes.

Ønsket praksis: 

12 måneders dokumentert praksis som mekaniker/reparatør på aktuelt arbeidsutstyr. Praksis må være dokumentert av arbeidsgiver. Aktuelt arbeidsutstyr vil da være gravemaskin/minigraver, hjullaster og/eller dumper/minidumper. 

Andre ønskede kvalifikasjoner:

 • Førerkort klasse B.
 • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig.

 

 Personlige egenskaper:

 • Engasjert.
 • Nøyaktig.
 • Selvgående.

 Vi tilbyr:

 • Et utviklende arbeidsmiljø.
 • En begeistringsfremmende bedriftskultur.
 • Konkurransedyktige betingelser.

  På farten mens CV`en ligger hjemme?

  Fortvil ikke!

  Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

  Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

  1 + 5 =

  Bli bedre kjent med Naboen

  “Folk skal kjenne det i sjelen at de har med den aller beste naboen å gjøre, enten de er kunder, ansatte, leverandører eller andre.”

  Naboen & samfunnsansvar!

  Alle leieinntekter fra vår Rosa Lift går uavkortet til Kreftforeningen.

  I perioden 2018-2020 utgjorde dette til sammen kr. 345.000,-.

  Disse midlene er brukt til forskning på senskader og på persontilpasset behandling.

  Naboen støtter også en rekke andre aktører innen idrett, kunst og sosialt arbeid

   

  Er din bedrift på jakt etter nye kollegaer?

  Kontakt Q10 Personell

  Med over 70 års bransjeerfaring skal du som kunde føle deg trygg på at vi i Q10 Personell har kompetansen som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk som du som vår kunde nyter godt av.

  Å forutsi jobbatferd og finne fram til den ene riktige kandidaten er en tidkrevende prosess. Det krever et bevisst forhold til bruk av metoder som evner å predikere arbeidsprestasjon. For å kunne levere treffsikre kandidater, definerer vi sammen med deg som kunde hvilken nøkkelkompetanse vi skal vurdere kandidatene etter, hvilke rammer rundt stillingen vi skal vektlegge i utvelgelsen og øvrige kriterier som skal til for å lykkes i stillingen.

  Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde.

  Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 4 måneder, hvor vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

  Kontakt oss
  Personvern *
  Sending