Vil du bli med å skape stolte øyeblikk?

Nærbø IL søker Markedssjef!

Nærbø Idrettslag søker etter deg som er motivert til å bygge videre på deres fantastiske merkevare! I stillingen vil du ha hovedansvaret for markedsarbeidet i en av landets mest fremadstormende klubber! Les mer om stillingen, og bli bedre kjent med Nærbø IL. Husk søknadsfristen 20 august, og at aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende!

Hva er stolte øyeblikk?

Da Nærbø Farmers Paraishockey ble etablert i 2014, ble det skapt

stolte øyeblikk.

Det at Nye Loen har blitt en trygg og god plass å være for alle, både de som driver med organisert idrett, men også de som ønsker en sosial samlingsplass for hele bygda, bidrar til

stolte øyeblikk.

To NM gull for juniorer i håndball for menn skapte

stolte øyeblikk.

Opprykket i 2018 skapte

stolte øyeblikk.

Sensasjonell sluttspill plass i første sesong i Eliteserien for menn skapte

stolte øyeblikk.

Det er faktisk 1674 medlemmer som hver dag bidrar til å skape

stolte øyeblikk for hele Nærbø!

Om stillingen

Hos Nærbø Idrettslag skal du få lov til å bli så dyktig som du måtte ønske. Du vil bli en sentral del i et idrettslag som hver dag jobber for at visjonen skal bli til virkelighet. At man skal skape Stolte Øyeblikk.

Stolte øyeblikk handler for Nærbø IL om mestring. Om fair play, lagfølelse, vennskap og idrettsglede. Det skal være kjekt å være en del av idrettslaget, og du som markedssjef skal merke at jobben du gjør, settes pris på.

Nærbø IL ønsker å gi alle som ønsker å drive med idrett et tilbud, og målet er å ha med flest mulig lengst mulig – uansett ambisjonsnivå.

Den rette kandidaten til jobben er du som våger å tenke store tanker! Nærbø Idrettslag har våget å tenke stort i en årrekke, og til høsten skal klubben for første gang ut å spille i Europa!

Vil du bli med på reisen?

Arbeidsoppgaver

 • Hovedansvar for sponsorarbeid med budsjettansvar
 • Oppsøke nye potensielle sponsorer
 • Videreutvikle merkevaren Nærbø IL
 • Planlegge og gjennomføre arrangement
 • Iverksette andre inntektsbringende tiltak

Det er også jysla fint om du:

 • Har kjennskap til drift av hjemmesider
 • Liker å skape engasjement på Sosiale Medier

I retur skal du få lov til å benytte deg av det som i våre øyne er Norges råeste hashtag:

 

#blodsnåttogjuling

Hvem er vår perfekte kandidat?

 • Du trigges av å inneha hovedansvaret for markedsarbeidet. ien av landets mest fremadstormende klubber.
 • Du ønsker å tenke kreativt i samspill med Nærbø IL sine spennende samarbeidspartnere.
 • Du ønsker å skape en givende møteplass for Nærbø IL sine sponsorerer.
 • Du ser muligheter i alle idrettene; både i bredde og elite.

Bli kjent med Nærbø Idrettslag

Om Nærbø Idrettslag

Vår visjon er Stolte Øyeblikk. Stolte øyeblikk handler om mestring, fair-play, lagfølelse, vennskap og idrettsglede. Vi er først og fremst et breddeidrettslag, men vi er også svært stolte av vårt håndballag som spiller i eliteserien.

Vi ønsker å gi alle som ønsker å drive med idrett et tilbud, og målet er å ha med flest mulig lengst mulig – uansett ambisjonsnivå.

Vi driver med håndball, fotball, ishockey, innebandy og basketball. I tillegg har vi seniortrim og tilbyr trening i styrkerom. Vi ønsker at Nye Loen skal være en trygg og god plass å være for alle, både de som driver med organisert idrett, men Nye Loen skal også være en sosial samlingsplass for hele bygda.

 

Hvilke idretter driver Nærbø IL med?

Håndball

I håndballen har vi stor suksess både på bredde og nivå. Vi har ca. 800 medlemmer, og Herre A-lag nærmer seg, etter en langvarig satsing, toppen av norsk håndball.

Fotball

Fotballen har alltid stått sterkt på Nærbø. Vi har per i dag rundt 700 medlemmer i alle aldersgrupper, og er hver vinter stolt arrangør av Kvia-serien.

Ishockey

Nye Loen Ishall ble åpnet den 13. oktober 2007, som den 36. ishallen i Norge. Siden oppstarten har interessen stadig vokst, og hockeyen har nå omtrent 200 medlemmer.

Innebandy

Nærbø IL har et populært innebandy miljø for både voksne- og barn, og opplever god vekst! 

Curling

Med den nye ishallen kom også muligheten for curling til Nærbø, og cirka 16 personer er nå aktive curlere her. Det er også mulig for eksterne å leie banen, kontakt post@narboil.no eller 51791150.

Basketball

Vi er i dag med å etablere et basketmiljø på Nærbø, og her ser vi potensial for stor vekst i årene som kommer. Per i dag spiller omtrent 15 medlemmer i idrettslaget basketball.

Gladtrimmen

Gladtrimmen sørger for at vi har et tilbud til folk i alle aldre, og hvem som helst kan bli med her. Gladtrimmen gjør det lettere å ha et sunt, sosialt og aktivitetsfylt liv på Nærbø!

Styrketrening

I den nye idrettshallen har vi fått på plass et innholdsrikt treningsrom som byr på mange forskjellige treningsapparater, tredemøller, frivekter og mye annet.

Gjenopplev det stolte, magiske øyeblikket:

Da Nærbø slo Elverum for første gang!

Det handler om å skape stolte øyeblikk

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.