fbpx

Noova søker kundeveileder!

Ønsker du å bli en del av et fantastisk arbeidsmiljø?

Søknadsfrist 25. august

Er du Noova sin nye kundeveileder?

Noova er et selskap som har nesten 20 års erfaring med aktiv energiledelse. I dag består Noova av totalt 25 ansatte som aktivt jobber for å opprettholde og videreutvikle vår gode kompetanse og arbeidsmiljø.

Noova har hatt en særdeles lav turnover blant sine ansatte, og de er svært opptatt av å ivareta de ansatte – Det skal være kjekt på jobb på Ålgård!

Nå søker de etter deg som ønsker å bli deres nye kundeveileder! I jobben som kundeveileder vil du ha ansvar for å aktivt følge opp Noovas kunder. Arbeidshverdagen vil bestå i å rådgi kunder over telefon, mail og chat, og du vil også kunne delta på kundebesøk. Du vil være ansvarlig for at kundene mottar den forventede gode kundeservicen som Noova er kjent for, og tilby relevante mersalgsprodukter som bidrar til å redusere kundenes energiforbruk.

Hvem er Noova?

Det er stor forskjell på strømpris og energikostnader. Noova, med hovedkontor på Ålgård, ble etablert i 2005 basert på en forretningsidé om å bistå kunder til å endre forbruksmønster, redusere energiforbruk og derigjennom den samlede energikostnaden. Energikostnader genereres av en rekke faktorer, hvorav strømpris bare utgjør ett av mange elementer. Inngående kunnskap om samtlige kostnadsdrivere er avgjørende for å redusere størrelsen på energifakturaen.

Etter 15 år har Noova utviklet seg til å bli en ledende energiaktør med betydelig kompetanse på aktiv energiledelse og fokus på å redusere våre kunders totale energikostnader. Noova er en solid og forutsigbar partner med 25 dedikerte ansatte.

Noova kombinerer nå vår energikunnskap med avansert teknologi for å styrke verdiforslaget ytterligere. Digitaliseringsrevolusjonen skaper nye effektiviseringsmuligheter. Ved å aktivt samle inn, analysere og presentere data for våre kunder, skaper Noova forbedret innsikt som grunnlag for å endre adferd og ta gode, lønnsomme og bærekraftige beslutninger.

Hva innebærer stillingen som kundeveileder hos Noova?

Hovedoppgaver:

 • Utarbeide og følge opp egen kundeportefølje sammen med selger.
 • Besvare henvendelser fra kunder via telefon, epost og chat.
 • Skape gode kundeopplevelser gjennom god kompetanse om kundens behov og Noovas løsninger og tjenester
 • Delta i interne utviklingsprosjekter slik at vi blir bedre og lærer mer hver eneste dag

 

Ønsket utdanning og erfaringsbakgrunn:

 • Noova søker først og fremst deg som har et ønske om å lære mer om energiforbruk og smarte løsninger
 • Du har gjerne en bakgrunn innenfor marked, bank eller teknologi? 
 • Om ikke: Fortvil ikke! Variert bakgrunn åpner for nye idéer og initiativ; egenskaper Noova setter høyt hos sine ansatte.
 • Det er også en stor fordel om du har øyne for detaljer

 

Personlige egenskaper:

  • Høyt motivert for å lære og utvikle deg i et veldig aktuelt fagfelt
  • Selvstendig, strukturert og med et fokus på å finne løsninger
  • Opptatt av å bidra til høy trivsel og et godt arbeidsmiljø
  • Tillitsvekkende og energisk
  • God på å prioritere og få ting gjort
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Fleksibel, med stor arbeidskapasitet og kvalitetsbevisst gjennomføringsevne
  • Lever ut og fremmer selskapets verdier

   

  Møt noen av dine neste kollegaer!

  Karoline:

  Hvorfor trives du så godt i Noova?

  «-Jeg stortrives i Noova, og setter stor pris på mine kollegaer, og at man har en uformell tone på jobb, hvor det er høyt under taket».

  Vigdis:

  Hvorfor trives du så godt i Noova?

  «-Jeg liker veldig godt at ingen hverdag er lik, og man har store utviklingsmuligheter. I denne jobben er man aldri utlært, og jeg stortrives med å møte på nye utfordringer.»

  Jeanett:

  Hvorfor trives du så godt i Noova?

  «-Den hybridearbeidshverdagen hvor man kan veksle mellom kontoret, hjemmekontor eller jobbe fra våre kontorer i Bergen og Oslo setter jeg står pris på!»

  Lene:

  Hvorfor trives du så godt i Noova?

  «-Det er mange grunner til at jeg trives så godt i Noova; men et av mange høydepunkter er den årlige turen vi drar på i lag til inn- og utland!»

  Hva Noova tilbyr deg:

   Noova er en raus organisasjon som setter pris på sine ansatte. Over flere år har de opprettholdt en svært lav turnover, og trivsel på jobb er noe som skal kjennetegne selskapet.

   Du skal oppleve å bli en del av en organisasjon som verdsetter initiativ og nye idéer – det er lov å ta plass, og takhøyden er stor. Du skal få lov å utvikle deg, og bli så god som du ønsker i jobben. 

   Dine nye kollegaer gleder seg veldig til å få deg med på laget, og vil ta deg godt i mot. De vi bistå med støtte, råd og god opplæring fra dag èn for å sikre at også du vil trives godt i Noova!

    

    

    

   På farten mens CV`en ligger hjemme?

   Fortvil ikke!

   Registrer e-post din og/eller telefonnummeret ditt, løs den brutalt vanskelige mattequizen nederst, så vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon om stillingene 🙂

   Og ta gjerne å legg til et spørsmål eller to om det er noe du lurer på!

   15 + 1 =

   Bli energismart du også!

   Noova hjelper deg å få kontroll over strømbruken. Bra for miljøet- og for bedriftens økonomi!

   Gjør bedriften energismart

   Ved hjelp av smart teknologi og sensorer har Noova full oversikt over bedriftens strømbruk og potensielle lekkasjer. Våre rådgivere hjelper deg å bruke energien smartere. Ta kontakt for en uforpliktende prat om din bedrifts behov.

   På jakt etter nye kollegaer?

   Ta kontakt med Q10 Personell

    

   Kontakt oss
   Personvern *
   Sending