fbpx

Parker Wellbore søker CNC operatør!

Parker Wellbore søker CNC operatør til sitt verksted på Tananger!

Ønsker du å ha en sentral rolle i produksjonen og reparasjonen av avanserte produkter? Har du en lidenskap for presisjon og kvalitet? Da er dette din mulighet til å bli en del av et ledende selskap i bransjen!

Som CNC Operatør vil du være hjørnesteinen i vår verkstedsavdeling, hvor du vil bli ansvarlig for å betjene våre maskiner og utstyr. Du vil spille en viktig rolle i utførelsen av arbeidsoperasjoner, alt i tråd med våre nøye utformede arbeidsordrer. Dine ferdigheter og innsats vil bidra til at våre produkter lever opp til både våre egne og lisensgivernes krav.

Du får ikke bare ansvaret for å produsere og reparere produkter av høyeste kvalitet, men du vil også være en sentral aktør i kvalitetskontrollprosessen. Din nøyaktighet og grundighet vil bidra til å sikre at våre produkter leverer på det vi lover våre kunder.

Vi setter pris på din fleksibilitet og engasjement, og du vil ha muligheten til å påta deg varierte oppgaver. Vår verkstedavdeling er preget av et inkluderende teammiljø, hvor vi oppmuntrer til samarbeid og utveksling av kunnskap. Din mening og innsikt vil bli verdsatt når vi kontinuerlig jobber med å forbedre kvaliteten på våre produkter og tjenester.

Varierte arbeidsoppgaver gjør at du sjeldent vil oppleve en kjedelig dag på jobb. Arbeidsmiljøet du vil ta en del av er engasjerende, positivt, inkluderende og sammensveiset, og et latterbrøl eller to er aldri langt unna!

Vi tar sikkerheten på alvor, og vi har et sterkt HMS-fokus. Du vil bli en del av et miljø som verdsetter både din og dine kollegers helse og trivsel. Sammen sikrer vi at alle operasjoner utføres på en trygg og effektiv måte.

Vi ser etter deg med erfaring som CNC Operatør eller lignende, som har kunnskap om og lidenskap for CNC-maskiner og programvare, og gjerne også innehar fagbrev. 

Vi tilbyr deg ikke bare en spennende og utfordrende karrieremulighet, men også en omfattende opplæring og utviklingsmuligheter. Hos Parker Wellbore vil du selvfølgelig få betingelser du vil være fornøyd med, og ta del i en spennende bedrift med gode arbeidsvilkår.

 

Har du spørsmål om stillingene?

Har du spørsmål om stillingene?

Pål Madsen - Partner & Senior Key Account Manager i Q10 Personell.

Ta kontakt med Pål Madsen på telefon 917 57 161 eller send en e-post til pal@q-10.no.

ITM har nå blitt en del av Parker Wellbore!

Parker Wellbore Globalt er en leverandør av kontraktsboring og borerelaterte tjenester samt utleieverktøy og tjenester.
Parker Wellbore sine boretjenester hjelper kundene med å optimalisere driften med en flåte av land- og offshore-lekterrigger og ved å betjene kundeeide rigger. Utleievirksomheten tilbyr rørbaserte kjøretjenester, fiske og reentry, maskinverkstedtjenester og utleie av utstyr for nedihulls, rør og trykkkontroll.
Parker Wellbore Norway er et ledende selskap innen maskineringstjenestersom tilbyr reparasjon og vedlikehold av alle typer rør og tilbehør (OCTG), samt nyproduksjon av nedihullsutstyr. Felles for våre tjenester er at alt utstyr vi behandler og produserer, brukes i forbindelse med boring og utvinning av olje og gass på norsk sokkel.
Parker Wellbore Norway (I.O.S Tubular Management) innehar lisenser på fremstilling av de mest brukte gjengene (VAM, Tenaris, NOV Grant og Oilstates) på norsk sokkel, og vi betjener våre kunder fra lokasjoner i Tananger (Norsea Base) og i Florø (Fjordbase).
Maskinering utføres på alle typer stålkvalitet og av overflatebehandling utfører vi både Mangan og Zink, samt copperplating. Alt i henhold til krav og spesifikasjoner gjeldende fra lisensinnehaver.
Gjennom målrettet arbeid og kontinuerlig fokus på kvalitets- og HMS-forbedringer, er Parker Wellbore Norway en solid og pålitelig leverandør.
Parker Wellbore Norway (I.O.S Tubular Management) er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015, 14001: 2015 og er registrert i EPIM.