Proserv Norge AS søker medarbeider med automasjon- og elektrokompetanse

Proserv Norge AS søker en engasjert medarbeider med kompetanse innen automasjon og elektro for fast ansettelse. I denne rollen vil du utføre automasjon og elektroarbeid knyttet til service, overhaling, og produksjon av Proservs utstyr. Det er essensielt at du er serviceinnstilt, imøtekommende, og løsningsorientert, med evne til å kommunisere klart og effektivt på både norsk og engelsk.

Hvorfor jobbe hos Proserv Norge AS?

Hos Proserv vil du bli en del av et team hvor lagfølelsen er sterk, og du vil få muligheten til å gjøre en forskjell. Vi tilbyr stor frihet under ansvar, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger, og en kultur som fremmer kontinuerlig forbedring og personlig engasjement for kvalitet, helse, sikkerhet og miljø. Gjennom Proserv Community lar vi de ansatte sette rammene for vårt samfunnsansvar.

Hvordan vil en typisk arbeidsuke se ut?

Som medarbeider innen automasjon og elektro hos Proserv Norge AS vil du utføre varierte oppgaver knyttet til service, overhaling og produksjon av utstyr.

Dine ansvarsområder inkluderer å utføre automasjon og elektroarbeid i tråd med selskapets og kundens prosedyrer, lage arbeidsrapporter og produktsertifikater, samt bistå kolleger for å opprettholde høye standarder for selskapets produkter.

Du vil også samarbeide med andre avdelinger for å foreslå modifikasjoner av produksjon og/eller utstyr, og aktivt bidra til en kultur av kontinuerlig forbedring og engasjement for kvalitet, helse, sikkerhet og miljø.

Hvem ser vi etter?

Proserv Norge AS søker en dedikert medarbeider med fagbrev i Gr.L og/eller automasjon og 3-5 års relevant erfaring. Du bør være serviceinnstilt, imøtekommende og løsningsorientert, med generelle datakunnskaper og beherske både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Erfaring fra olje- og gassindustrien er ønskelig, men ikke et krav.

Start ditt karriereeventyr hos Proserv

Møt Erik, en dedikert prosjektingeniør hos Proserv, som begynte sin karriere som mekaniker og jobbet seg oppover gjennom støtte og utviklingsmuligheter i selskapet. Nå deler han sin reise og utvikling gjennom de siste 13 årene hos Proserv. Fra å være en del av store, minnerike prosjekter til å oppleve en kontinuerlig læringskurve og et inkluderende arbeidsmiljø – gir Erik oss et innblikk i hva det virkelig betyr å være en del av Proserv-teamet.

Om Proserv Norge AS

Proserv er et selskap som alltid tenker på muligheter og verdsetter initiativ fra sine ansatte. Vi har skapt en kultur hvor samhold og lagfølelse er kjernen i alt vi gjør, og vi tilbyr en arbeidsplass hvor du vil ha gode kolleger, både på verkstedet og kontoret.

Vi er engasjert i samfunnsansvar, og gjennom Proserv Community bidrar vi aktivt til samfunnet, enten det er gjennom strandrydding eller donasjoner til veldedige formål.

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Ragnhildur Johannesdottir.

E-post: rj@q-10.no

Telefon: 481 18 033