Proserv Norge AS søker mekaniker til avd. for bygging av utstyr

Proserv Norge AS søker en dyktig mekaniker med minimum 5 års relevant erfaring og et relevant fagbrev. Som mekaniker vil du være ansvarlig for bygging, vedlikehold og testing av store systemer og prosjekter, samt sluttføring av tildelte arbeidsoppgaver i henhold til etablerte prosedyrer, retningslinjer og arbeidsprosesser. Du vil også være ansvarlig for å føre deler og timer, samt lage rapporter og sertifikater.

Hvorfor jobbe hos Proserv Norge AS?

Proserv er et selskap som alltid ser muligheter og verdsetter initiativ fra sine ansatte. Du vil bli en del av et team med sterk lagfølelse, både på verkstedet og kontoret. Vi tilbyr stor frihet under ansvar, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger, og en kultur som fremmer samhold, lagfølelse og samfunnsansvar gjennom Proserv Community.

Hvordan vil en typisk arbeidsuke se ut?

Som mekaniker hos Proserv vil du arbeide med bygging, vedlikehold og testing av store systemer og prosjekter. Du vil være ansvarlig for å sluttføre tildelte arbeidsoppgaver, føre deler og timer, samt lage rapporter og sertifikater. Arbeidsukene vil være varierte, med en blanding av individuelt arbeid og samarbeid med kolleger for å opprettholde høye standarder for selskapets produkter.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en mekaniker med videregående skolegang, relevant fagbrev og minimum 5 års relevant yrkeserfaring. Du har mekanisk bakgrunn, og erfaring med tubing er en fordel. Du har også god tegningsforståelse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Vi ser etter deg som er løsningsorientert, med evne til å kommunisere klart og effektivt.

Start ditt karriereeventyr hos Proserv

Møt Erik, en dedikert prosjektingeniør hos Proserv, som begynte sin karriere som mekaniker og jobbet seg oppover gjennom støtte og utviklingsmuligheter i selskapet. Nå deler han sin reise og utvikling gjennom de siste 13 årene hos Proserv. Fra å være en del av store, minnerike prosjekter til å oppleve en kontinuerlig læringskurve og et inkluderende arbeidsmiljø – gir Erik oss et innblikk i hva det virkelig betyr å være en del av Proserv-teamet.

Om Proserv Norge AS

Proserv Norge AS er et selskap som verdsetter sine ansatte og ser muligheter i hver situasjon. Vi har skapt en kultur hvor samhold og lagfølelse er kjernen i alt vi gjør.

Gjennom Proserv Community lar vi de ansatte sette rammene for vårt samfunnsansvar, enten det er strandrydding eller donasjoner til veldedige formål. Vi tilbyr en arbeidsplass hvor du vil ha gode kolleger og muligheten til å gjøre en forskjell.

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Hege Kverme.

E-post: hege@q-10.no

Telefon: 906 30 113