Proserv Norge AS søker mekaniker til avd. for utleieutstyr

Proserv Norge AS søker en mekaniker med god mekanisk forståelse og 1-3 års relevant yrkesbakgrunn til vår avdeling for utleieutstyr. I denne rollen vil du utføre mekanisk arbeid, sammenstilling og vedlikehold av væske- og gassenheter til prosjekter eller på vårt utleieutstyr. Du vil også være ansvarlig for å opprettholde høy standard på teknisk utstyr og sikre kvaliteten på arbeidsoppgavene, samt utfylling av tilhørende dokumentasjon i henhold til gjeldende standarder, krav og spesifikasjoner.

Hvorfor jobbe hos Proserv Norge AS?

Hos Proserv vil du bli en del av et team hvor lagfølelsen er sterk, og du vil få muligheten til å gjøre en forskjell. Vi tilbyr stor frihet under ansvar, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger, og en kultur som fremmer kontinuerlig forbedring og personlig engasjement for kvalitet, helse, sikkerhet og miljø. Gjennom Proserv Community lar vi de ansatte sette rammene for vårt samfunnsansvar.

Hvordan vil en typisk arbeidsuke se ut?

Som mekaniker i avdelingen for utleieutstyr vil du utføre mekanisk arbeid, sammenstilling og vedlikehold av væske- og gassenheter. Du vil arbeide med kjente merkevarer som AutoClave (Parker), Haskel-, Woma- og Hammelmann-pumper, og utføre trykk- og funksjonstesting av montert utstyr. Sammenstilling av nytt utstyr, inkludert produksjon og montering av tubing, ventiler og pumper, vil også være en del av dine ukentlige oppgaver.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en kandidat med videregående skolegang, god mekanisk forståelse og 1-3 års relevant mekanisk yrkesbakgrunn.

Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Vi ser etter deg som er løsningsorientert, med evne til å kommunisere klart og effektivt.

 

Start ditt karriereeventyr med Proserv

Møt Erik, en dedikert prosjektingeniør hos Proserv, som begynte sin karriere som mekaniker og jobbet seg oppover gjennom støtte og utviklingsmuligheter i selskapet. Nå deler han sin reise og utvikling gjennom de siste 13 årene hos Proserv. Fra å være en del av store, minnerike prosjekter til å oppleve en kontinuerlig læringskurve og et inkluderende arbeidsmiljø – gir Erik oss et innblikk i hva det virkelig betyr å være en del av Proserv-teamet.

Om Proserv Norge AS

Proserv er et selskap som alltid tenker på muligheter og verdsetter initiativ fra sine ansatte. Vi har skapt en kultur hvor samhold og lagfølelse er kjernen i alt vi gjør, og vi tilbyr en arbeidsplass hvor du vil ha gode kolleger, både på verkstedet og kontoret.

Gjennom Proserv Community bidrar vi aktivt til samfunnet, enten det er gjennom strandrydding eller donasjoner til veldedige formål.

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Hege Kverme.

E-post: hege@q-10.no

Telefon: 906 30 113