Proserv Norge søker QC Inspektør

Proserv Norge AS søker en engasjert QC Inspektør for fast ansettelse. Du vil arbeide i henhold til kvalitetsstrategien, identifisere og redusere risiko, gjennomgå materiellsertifisering og testdokumentasjon. Du vil også delta i designgjennomganger, utføre kvalitets- og sluttkontroller, samt koordinere med tredjeparts inspeksjonsbyråer og kundeinspektører. Evnen til å generere kvalitetsrapporter, kommunisere klart og ha detaljert kunnskap om inspeksjonsferdigheter er essensielt.

Hvorfor jobbe hos Proserv Norge AS?

Hos Proserv Norge AS blir du en del av et bransjeledende kontrollteknologiselskap med en rik historie som strekker seg over 60 år. Vi verdsetter og investerer i våre ansatte, som vi ser på som fundamentet for vår suksess. Du vil bli en del av et globalt team som opererer i over 60 land, og få muligheten til å arbeide med innovative løsninger og standardiserte systemer. Vi tilbyr en kultur preget av samhold og lagfølelse, hvor kontinuerlig forbedring og personlig utvikling står i fokus. Hos Proserv vil du ha muligheten til å realisere ditt fulle potensial i et miljø som oppmuntrer til vekst og verdsetter din innsats og ekspertise.

Hvordan vil en typisk arbeidsuke se ut?

Som QC Inspektør hos Proserv Norge AS vil din arbeidsuke være variert og engasjerende. Du vil aktivt delta i gjennomgang av materiellsertifisering og testdokumentasjon, samt utføre kvalitets- og sluttkontroller av produkter.

Arbeidsuken inkluderer koordinering med tredjeparts inspeksjonsbyråer og kundeinspektører, og du vil bidra i designgjennomganger for å sikre forståelse og gi råd basert på tidligere inspeksjonserfaringer. Videre vil du generere og levere kvalitetsrelaterte rapporter, og engasjere deg i risikoreduserende aktiviteter.

Din innsats vil være sentral for å sikre at prosesser og prosedyrer er robuste, effektive og overholdes, og du vil spille en nøkkelrolle i å opprettholde og fremme selskapets forpliktelse til kvalitet, helse, sikkerhet og miljø.

Hvem ser vi etter?

Proserv Norge AS ser etter en engasjert QC Inspektør som er dedikert til kvalitet og presisjon i arbeidet. Du bør ha en proaktiv tilnærming til oppgavene, med evne til å identifisere og redusere risikoer, samt en solid forståelse av kvalitetsstandarder og -prosedyrer. Vi verdsetter klare og effektive kommunikasjonsevner, da du vil samarbeide tett med både interne team og eksterne partnere. Du bør være en lagspiller som bidrar til et positivt og støttende arbeidsmiljø, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta initiativ når det kreves. Hvis du er en person som er forpliktet til kontinuerlig forbedring og profesjonell utvikling, ser vi frem til å høre fra deg.

Start ditt karriereeventyr hos Proserv

Møt Erik, en dedikert prosjektingeniør hos Proserv, som begynte sin karriere som mekaniker og jobbet seg oppover gjennom støtte og utviklingsmuligheter i selskapet. Nå deler han sin reise og utvikling gjennom de siste 13 årene hos Proserv. Fra å være en del av store, minnerike prosjekter til å oppleve en kontinuerlig læringskurve og et inkluderende arbeidsmiljø – gir Erik oss et innblikk i hva det virkelig betyr å være en del av Proserv-teamet.

Hva du vil få ved å bli en del av Proserv Norge AS

Ved å bli en del av Proserv Norge AS, vil du innta en nøkkelrolle i et selskap som er ledende innen kontrollteknologi med en sterk merkevarearv. Du vil jobbe i et inkluderende og støttende miljø hvor din innsats og bidrag verdsettes.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og investerer aktivt i din faglige og personlige utvikling. Du vil også få muligheten til å arbeide med innovative løsninger og prosjekter på tvers av 60 land, og samarbeide med et team av erfarne og dedikerte kolleger.

Hos Proserv er vi forpliktet til å skape en kultur hvor kontinuerlig forbedring, samhold og lagfølelse står sentralt, og hvor du vil ha alle forutsetninger for å realisere ditt fulle potensial og bygge en givende karriere.

Om Proserv Norge AS

Proserv Norge AS er et ledende selskap innen kontrollteknologi med en historie som strekker seg over 60 år. Med en global tilstedeværelse i over 60 land og 14 strategiske steder, leverer vi innovative løsninger ved å kombinere teknisk oppfinnsomhet med design, ingeniørfag, produksjon og felttjenesteekspertise. Vårt fokus er å utvikle teknologier som møter dagens og fremtidens behov i energisektoren. Menneskene i Proserv er kjernen i vår suksess, og vi har skapt en kultur som verdsetter samhold, lagfølelse og personlig utvikling. Vi er dedikert til å levere kvalitet og setter standarden for sikker og effektiv drift, med et sterkt engasjement for kvalitet, helse, sikkerhet og miljø.

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Ragnhildur Johannesdottir.

E-post: rj@q-10.no

Telefon: 481 18 033