fbpx

Ravndal stålbygg søker montør!

Søknadsfrist 10 januar

Bli kjent med Ravndal Stålbygg:

Ravndal Stålbygg leverer bla. bygg innen landbruk, industri og idrett. De leverer moderne bygg av alle størrelser og til mange ulike formål: alt fra enkle uisolerte bygg for lagring til større isolerte bygg for industri og kontor. De kan levere både ferdig monterte bygg og byggesett med detaljerte monteringsanvisninger. Med deres velprøvde og funksjonelle byggekonsept får du som kunde uansett en kostnadseffektiv byggeprosess og et moderne, fleksibelt bygg. Ravndal Stålbygg ble startet av Knut Arne Ravndal i 1998. Den gang var de fleste kundene å finne i landbruket, men de fikk etter hvert også forespørsler om å levere bygg til formål som industri, handel, kontor og idrett. Det ga næring til videre vekst, og i dag er de blant regionens ledende leverandører av alle typer stålbygg. Ravndal Stålbygg holder til i industriområdet Skurve, som ligger like ved E39 i Gjesdal kommune og cirka en halvtime fra Stavanger. Dermed har de effektiv og enkel logistikk til din byggeplass.

De er kjent for god service og leveringspålitelighet, og ikke minst; som en kostnadseffektiv partner for deg som skal bygge. Ravndal Stålbygg ser nå behov for å ansette ny montør som kan ta ansvar som Bas/Formann. Ravndal Stålbygg holder til på Skurve (Ålgård) og ca 90% av oppdragene er lokale.

Hva innebærer stillingen som montør Ravndal Stålbygg?

Arbeidsoppgaver:

· Oppføring av bygg

· Montering av prefabrikkerte stålkonstruksjoner

· Rehabilitering av bygg

· Utvendig og innvendig tømrerarbeid

· Lese og utføre arbeid etter tegning

· Mulighet for rette person å bli BAS på byggeplass

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • · Fagbrev som tømrer er en fordel, men relevant erfaring kan kompensere formell utdannelse.
  • · Norsk muntlig og skriftlig er en forutsetning
  • · Sertifikat kl.B
  • · Fallsikringskurs og liftkurs er en fordel

 

Personlige egenskaper:

  • Selvgående og løsningsorientert
  • Utadvendt person som jobber godt sammen med andre * Strukturert, flink på planlegging og gjennomføring. Trives med ansvar
  • Yrkesstolthet og god arbeidsmoral

Ravndal Stålbygg tilbyr:

Firmabil, allsidig hverdag, spennende utfordringer, dyktige kollegaer og konkurransedyktige betingelser. Utvidet pensjonsordning og helseforsikring.

 

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Q10 Personell er et av de største lokaleide bemannings- og rekrutteringsselskapene i Rogaland, med kontorer i Stavanger og på Bryne.
Med over 70 års bransjeerfaring har vi i Q10 Personell kompetansen og nettverket som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk innen våre fokusområder, og vi strekker oss langt for å innfri de forventningene kunder og kandidater har til oss.
Navnet Q10 har sitt utspring fra det engelske ordet Quality, altså kvalitet. For oss betyr kvalitet å gi kandidater og kunder en god opplevelse i møtet med oss. Vi skal være tett på i prosessene, og du skal merke at vi bryr oss. Vi tar vårt arbeidsgiveransvar seriøst og skal være en profesjonell samarbeidspartner for kundene våre.

 

Garanti:

Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde. Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 6 måneder, hvor vi vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.

15 + 4 =