fbpx

Rott Regnskap og Rådgivning søker lønnsmedarbeider!

Hvem er det vi ser etter når Rott Regnskap og Rådgivning skal styrke lønnsteamet med nok en drivende dyktig kollega? 

Det vi ser etter er den rette personen! Du som passer inn hos Rott Regnskap og Rådgivning. Du glir inn i miljøet sammen med de andre 20  dyktige og hyggelige ansatte. Du spaserer langs Pedersgaten hver morgen, kjenner lukten av hva du skal ha til lunsj, mens du tenker på hvilke sprell lederen din vil overraske deg med i dag. Eller kanskje du planlegger et aldri så lite prank i retur?

Ettersom vi ser etter deg som kan gå inn som fast ansatt, lønnsmedarbeider, må du naturligvis ha en relevant økonomisk bakgrunn. Hvis ikke vil jo arbeidsdagene dine fort bli som den første dagen med snø på Østlandet: Komplett kaos 🙂 Men det er viktig å få frem at det ikke er en uoppnåelig kravliste hvor vi ser etter deg som har 12 års utdanning, og 13 års relevant erfaring, samtidig som du enda er tidlig i 30 årene. Du vil naturligvis få solid opplæring og en god onboarding prosess! Her kan man være både nyutdannet eller ha arbeidserfaring fra relevante stillinger.

Så; hvem er det vi ser etter?

Vi ser etter deg som ønsker å bli med og sette kunden i fokus. Rott Regnskap og Rådgivning er et fremoverlent regnskapsbyrå med kontor i Stavanger sentrum, som ønsker å levere gode løsninger til sine kunder. Alle kan levere et regnskapssystem, men det kreves kompetanse og erfaring for å kunne tilby riktig løsning for kundene. Rott Regnskap og Rådgivning jobber aktivt for å tilby de beste løsninger til sine kunder. De har valgt å satse på blant annet Visma Payroll, Zirius Cloud, Tripletex og PowerOfficeGo som er skybaserte løsninger, i tillegg til en rekke andre systemer.

Stillingen vil selvfølgelig innebære håndtering av lønn og reiseregninger som gjelder inn- og utland samt skatteregler relatert til disse områdene. I tillegg har kundene i økende grad behov rådgivning innenfor HR-området, som for eksempel foreldrepenger, sykepenger, permitteringer mv., og her trives du med å være en ressursperson både overfor kunder og dine kolleger.

Utdannelse innenfor økonomi er ønskelig, men relevant bakgrunn innen  lønnsarbeid kan kompensere for dette. I tillegg vil det være et pluss om du har erfaring innenfor noen av de skybaserte løsningene som Rott Regnskap og Rådgivning satser på.

Vi ser etter deg som med god og etisk atferd representerer Rott Regnskap og Rådgivning med god og proaktiv kundeoppfølgning. På kontoret ønsker du å bidra til å optimalisere arbeidsrutiner, komme med råd og tips til dine kollegaer om hvordan man sammen kan gjøre hverdagen enklere, og du er en aktiv bidragsyter til å ha en god arbeidsdeling på tvers av avdelingene.

Rott Regnskap og Rådgivning setter kompetanse og utvikling i fokus, og du skal naturligvis få delta på relevante arrangementet som bidrar til dette. Det avholdes både interne- og eksterne kompetansedager gjennom året. 
Samtidig settes det sosiale i fokus gjennom årlig utenlandstur, teambuilding og andre gøyale påfunn.

Riktig regnskap til rett tid   
Orientert i forhold til regelutvikling og utvikling av tekniske løsninger 
Troverdighet i markedet   
Trivelige ansatte med gode relasjoner internt og mot kunder

Vi skal være lønnsomme for våre kunder. Ved å lytte til våre kunder og sette deres behov i fokus, legge vi til rette for smarte løsninger og gir rådgivning for en sunn drift. Våre ansatte er selskapets viktigste ressurs. Å skape trivsel på arbeidsplassen er en nøkkel for å lykkes i møte med våre kunder.

Håvard Rott

Daglig Leder

Rott Regnskap og Rådgivning ble etablert av Jarl Rott i Stavanger i 1976. I løpet av årene utvidet kundemassen seg til Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp og videre sør- og nordover. Siden da har vi vært et velrenommert regnskapsbyrå med fokus på kvalitet og fremtidsrettede løsninger som er tilpasset kundens behov.   

Med en klar lokal forankring i mentaliteten fra Jæren om å gjøre et arbeid én gang skikkelig, har vi skapt et miljø hvor kvalitet og en genuin lidenskap for faget er rammene vi jobber i. 

Vi tilbyr alle typer tjenester innenfor regnskap, økonomi og rådgivning og ønsker å skape et positivt inntrykk fra første møte med kunden til regnskapet er levert.

Vår visjon er at vi skal være lønnsomme for våre kunder. Med dette mener vi å legge til rette for smarte løsninger og å gi rådgivning for en sunn drift av våre kunders forretning.   

Kundebasen i dag er hovedsakelig i Rogaland, men nettbaserte løsninger gjør at vi har kunder i hele Sør-Norge og også enkelte kunder i utlandet.

Hvordan er det å jobbe hos Rott Regnskap og Rådgivning?

«-Noe av det kjekkeste å både se tilbake på, og se frem imot, er alle de flotte turene vi har vært på sammen i Rott Regnskap. Fra cruise i Østersjøen, til knallkjekke turer i inn- og utland. Jeg gleder meg til neste tur – Og da sammen med vår nye kollega».

Anne Mørch

Administrasjonsleder / Regnskapsfører

«-Det er spennende og utfordrende å jobbe her. Det er et godt arbeidsmiljø med en veldig fleksibel arbeidssituasjon.»

Andreas Haus

Autorisert regnskapsfører

Blir du med Rott Regnskap & Rådgivning AS på reisen?

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.