Så rått at du er på jobbjakt!

For nå søker Rott Regnskap en engasjert statsautorisert regnskapsfører!

Rott er et fremoverlent regnskapsbyrå med kontor i Stavanger sentrum, som ønsker å levere gode løsninger til sine kunder. Alle kan levere et regnskapssystem, men det kreves kompetanse og erfaring for å kunne tilby riktig løsning for kundene. Rott Regnskap og Rådgivning AS jobber aktivt for å tilby de beste løsninger til sine kunder. De har valgt å satse på blant annet Visma Payroll, Zirius+, Tripletex og PowerOfficeGo som er skybaserte løsninger, i tillegg til en rekke andre systemer.

Nå ønsker Rott Regnskap og Rådgivning å styrke laget! Vi ser etter deg som er statsautorisert regnskapsfører eller statsautorisert revisor som ønsker å tre inn i en sentral stilling i selskapet som regnskapsfører hvor du vil ha daglig kontakt med etablerte kunder. Lengre og relevant erfaring kan kompensere for manglende autorisasjon.

Du vil oppleve å få jobbe med en rekke spennende og varierte arbeidsoppgaver med god variasjon av bransjer hos dine kundeforhold. Som autorisert regnskapsfører hos Rott Regnskap vil du rapportere til faglig leder, og sørge for at bedriftens kunder blir ivaretatt på beste måte, og at man opprettholder og utvikler kvaliteten i alle ledd.

Rott Regnskap og Rådgivning setter kompetanse og utvikling i fokus, og det er ønskelig at du deltar på kurs og seminarer for å utvikle både deg selv og selskapet. I tillegg avholdes både interne- og eksterne kompetansedager gjennom året. 
Samtidig settes det sosiale i fokus gjennom årlig utenlandstur, teambuilding og andre gøyale påfunn.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:

  • Oppdragsansvar for egen kundeportefølje – Regnskap A-Å
  • Kundeoppfølging
  • Konsulentoppdrag
  • Rapportering til kunde
  • Rådgivning
  • Årsoppgjør med skattemelding (AS, ANS og EPF)
  • Lovpålagte kontroller
  • Avstemminger
  • Kontroll mot hvitvaskingsregelverket.

Hvordan er det å jobbe hos Rott Regnskap og Rådgivning?

«-Noe av det kjekkeste å både se tilbake på, og se frem imot, er alle de flotte turene vi har vært på sammen i Rott Regnskap. Fra cruise i Østersjøen, til knallkjekke turer i inn- og utland. Jeg gleder meg til neste tur – Og da sammen med vår nye kollega».

Anne Mørch

Administrasjonsleder / Regnskapsfører

Blir du med oss på neste tur?

Riktig regnskap til rett tid   
Orientert i forhold til regelutvikling og utvikling av tekniske løsninger 
Troverdighet i markedet   
Trivelige ansatte med gode relasjoner internt og mot kunder

Vi skal være lønnsomme for våre kunder. Ved å lytte til våre kunder og sette deres behov i fokus, legge vi til rette for smarte løsninger og gir rådgivning for en sunn drift. Våre ansatte er selskapets viktigste ressurs. Å skape trivsel på arbeidsplassen er en nøkkel for å lykkes i møte med våre kunder.

Håvard Rott

Daglig Leder

Rott Regnskap og Rådgivning AS ble etablert av Jarl Rott i Stavanger i 1976. I løpet av årene utvidet kundemassen seg til Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp og videre sør- og nordover. Siden da har vi vært et velrenommert regnskapsbyrå med fokus på kvalitet og fremtidsrettede løsninger som er tilpasset kundens behov.   

Med en klar lokal forankring i mentaliteten fra Jæren om å gjøre et arbeid én gang skikkelig, har vi skapt et miljø hvor kvalitet og en genuin lidenskap for faget er rammene vi jobber i. 

Vi tilbyr alle typer tjenester innenfor regnskap, økonomi og rådgivning og ønsker å skape et positivt inntrykk fra første møte med kunden til regnskapet er levert.

Vår visjon er at vi skal være lønnsomme for våre kunder. Med dette mener vi å legge til rette for smarte løsninger og å gi rådgivning for en sunn drift av våre kunders forretning.   

Kundebasen i dag er hovedsakelig i Rogaland, men nettbaserte løsninger gjør at vi har kunder i hele Sør-Norge og også enkelte kunder i utlandet.

«-Det er spennende og utfordrende å jobbe her. Det er et godt arbeidsmiljø med en veldig fleksibel arbeidssituasjon.»

Andreas Haus

Autorisert regnskapsfører

Blir du med Rott Regnskap & Rådgivning AS på reisen?

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Kontakt oss
Personvern *
Sending

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.