RSA Bil søker bilselger til bedriftsmarkedet

RSA Bil søker bilselger til bedriftsmarked

RSA Bil på Forus opplever solid vekst, og skal nå styrke laget med en ny bilselger til bedriftsmarkedet. Trives du med oppsøkende salg mot både eksisterende kunder og nysalg, kan dette være muligheten du har ventet på!

For å lykkes i denne jobben, er det en stor fordel å kunne jobbe strukturert og systematisk, samtidig som man evner å se og skape kreative salgsmuligheter.

Vi søker etter bilselger med ansvar for varebil og salg mot næringslivet. Hos oss får du noen av markedets mest spennende produkter: Markedsledende elektriske varebiler fra Maxus og BYD, en av Norges mest solgte pickuper fra Isuzu og komplett varebilutvalg fra Fiat Professional.

Hos oss vil du få stor frihet til å forme stillingen og gjennomføre aktiviteter, og vi ser frem til å høre fra nettopp deg.

 

Om stillingen

RSA Bil søker bilselger til bedriftsmarked

Arbeidsoppgaver

 • Salg av biler mot næringslivskunder og det offentlige.
 • Planlegge og gjennomføre salgs-aktiviteter i og utenfor butikken.
 • Delta i markedsføring og aktiviteter mot kundene.
 • Delta i budsjettarbeidet.
 • Skape en kultur som sikrer fornøyde og lojale kunder.

Hvem er vår perfekte kandidat?

 • Du har erfaring fra bilsalg og/eller salg mot næringslivet.
 • Du har erfaring fra oppsøkende salg i bedriftsmarkedet.
 • Du har et ønske om å være best og utvikle en vinnerkultur.
 • Du er målorientert med sans for nyskapning og detaljer.
 • Du er selvstendig, men samtidig dyktig til å jobbe i team.

Vi tilbyr:

 • En spennende stilling i et solid og anerkjent selskap
 • Spennende produkter
 • Firmabil
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode forsikringsordninger
 • Gode mulighet til å forme sin egen stilling

Høres dette ut som deg? Da vil vi gjerne at du søker på stillingen!

Søknadsfrist: 13 juni.

Om RSA Bil

RSA Bil –  Fremtidens bilsdistribusjon i dag.

RSA er importør av Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD. Selskapet omsetter for 2 mrd og har dyktige, engasjerte medarbeidere og solide eiere. RSA BIL er en av Norges største importøreide bilforhandlerkjeder med 11 forretninger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. RSA Bil Forus er forhandler av Suzuki, Isuzu, Alfa Romeo, Fiat og Jeep samt Maxus elektriske varebiler og BYD sin elektriske varebil i T3 og den flotte SUV`en BYD Tang. Vi utfører alle servicetjenester på person- og varebiler og har i dag 17 medarbeidere.

 

Moderne og tradisjonsrik - Historien til RSA Bil

RSA ble stiftet i 1936 med formål å sikre finansiering og innkjøp av busser, standardisere utstyr, og sikre gunstige vilkår for anskaffelse av materiell til rutebileiere. Med en historie innen for kjøretøyrelatert virksomhet som strekker seg tilbake til 1936, er RSA et tradisjonsrikt selskap. Siden oppstarten har mobilitet og transport vært utgangspunktet gjennom alle selskapets faser.

I 1983 ble RSA importør for Suzuki, og siden den gang har selskapet vokst frem mot å bli en komplett billeverandør til forhandlere og sluttkunder i Norden. Siden 2007 har RSA også vært importør for pickup`er fra Isuzu, fra 2019 Maxus og fra 2020 BYD. 

For alle våre importmerker er vi ledende i Europa når det gjelder markedsandel, for både bilsalg og ettermarkedstjenester.

RSA Bil sine fokus områder

Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.

BILIMPORT I FLERE LAND

RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD til Norge, samt Maxus i Sverige, Danmark, Island, Færøyene, Finland og Grønland.

DELER OG TILBEHØR

Et topp moderne delelager på over 6.000 m2 i Drammen leverer deler og tilbehør til alle våre import merker, men også andre bilmerker. Med moderne logistikk løsninger leverer vi over natten til alle våre forhandlere.

RSA BILUTLEIE
Vår moderne bilutleie tilbyr fleksible løsninger for kort og langtidsutleie til både private og bedrifter. I tillegg til tradisjonell utleie tilbys også fleksible «alt inkludert» abonnementsløsninger med valgfrihet på leielengde og biltype.
FORHANDLERKJEDEN RSA BIL

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge.

BOBIL

RSA har etablert Bobilenes Servicekjede. En uavhengig verkstedkjed med over 36 bobilverksteder. RSA er også eier av CASU, en av Norges ledende leverandører av utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid.

På jakt etter ny bil?

Hos RSA BIL sørger de for at du har et trygt bilhold. Nøl ikke med å ta kontakt med oss, enten direkte på telefon eller i kontaktskjemaet under. På denne siden finner du åpningstider og kontaktinformasjon til våre ansatte.

Nyheter fra RSA Bil

Hold deg oppdatert på siste nytt fra RSA – Fra lansering av helt nye bilmodeller, til informasjon om den nye teknologien som ankommer markedet.

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.