fbpx

Jobbe i Sandnes & Jærbetong på Jørpeland?

Søknadsfrist 20. august

Jobbe i Sandnes & Jærbetong på Jørpeland?

Medarbeiderne er Sandnes & Jærbetong sin viktigste ressurs, og vi trenger dyktige kollegaer innen en rekke fagfelt!

For oss er det viktig at ansatte i Sandnes & Jærbetong har en god arbeidsplass, med rom for både faglig og personlig utvikling. Vi er kjent for høy trivsel og et godt samhold blant våre medarbeidere. Sandnes & Jærbetong er et selskap i Ølen Betong Gruppen, som er en av landets største leverandører av betong og betongvarer.

Sandnes & Jærbetong vokser stadig, og er nå på jakt etter Logistikk- og blandeoperatør til fabrikken på Jørpeland. Vi ser etter deg som gjerne har relevant praksis eller erfaring, men dette er ikke et krav. Opplæring til riktig kandidat vil selvfølgelig bli gitt. Det er et krav at man behersker norsk. Det er også viktig at man innehar gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper. Sandnes & Jærbetong kan tilby gode lønns- og arbeidsbetingelser, og et flott arbeidsmiljø!

 

Hva innebærer stillingene?

Logistikk- og blandeoperatør:

  • Planlegge og utføre den løpende produksjon og levering av ferdigbetong etter bestilling. 
  • Overvåke driften av det automatiske utstyr for innveiing og blanding av betong. Overvåke hele betonganlegget for ferdigbetong, utføre enkle faste service- og vedlikeholdsoppgaver etter oppsett og varsle om utførelse av større vedlikeholdsarbeid. 
  • Koordinere betongtransport og pumping utfra fast tilgjengelig utstyr. 
  • Kontrollere alle innkomne betongsedler og kjøresedler mot egne kontrolldata, påføre evt. manglende opplysninger og korrigere dette før videre oversending for fakturering. 
  • Lab. arbeid iht. prosedyrer for kontroll av ferdigbetong og råstoff. 
  • Ta ut prøver samt å utføre kontrollarbeid for ferdigbetong ved behov. Holde seg informert og ajour med prøveresultater etter kontrollarbeid og ta initiativ til endring av resepter dersom resultater avviker fra forutsatt. 
  • Føre journal og dagbok for utført produksjon og foretatte endringer, samt materialmottak. 
  • Fylle opp tilslag i silo med hjullaster, assistere bulkbiler ved behov.
  • Rengjøring og orden i blanderi og området rundt. 

Kandidater behandles fortløpende.

 

 

En verden for nye generasjoner

Selvsagt er det viktig både å følge opp alle krav fra myndigheter og kunder. Likevel er Sandnes & Jærbetong sitt viktigste argument for å satse på miljø at vi skal bygge og skape for fremtiden. Våre barn skal få overta et samfunn der naturen blomstrer og det er trygt å leve.

Derfor er det vårt fremste mål at bedriften ikke skal ha utslipp som skader miljøet. Avfall skal sorteres, gjenbrukes eller leveres til de som kan ta hånd om dette på en forsvarlig måte – og helst i form av gjenvinning.

Derfor er vi miljøsertifisert iht. NS-EN ISO 14001.

Sandnes & Jærbetong er en ledende produsent og leverandør av ferdigbetong, betongpeler og veirekkverk.

Vi tilbyr også ReCon løblokker, prefabrikerte betongdekker (Bubbledeck og Plattendekk) samt Jerseyblokker, skiltfundamenter og en rekke spesialprodukter.

Sandnes & Jærbetong er kjent for god service, stor produksjonskapasitet og leveringsdyktighet. Vi har stort fokus på HMS, er miljøbevisste og benytter kortreist tilslag.

I jobben vil du holde til på Sandnes & Jærbetong sin avdeling på Jørpeland i Dalavegen 116. Hovedkontoret finner du i Gudmestadvegen 371 på Nærbø, hvor man har et moderne produksjonsanlegg bestående av blandeverk, fabrikkhaller og gjenvinningsanlegg. I tillegg har Sandnes & Jærbetong fabrikkanlegg på Sandnes og Tonstad.

 

På jakt etter nye kollegaer?

Ta kontakt med Q10 Personell

 

Q10 Personell er et av de største lokaleide bemannings- og rekrutteringsselskapene i Rogaland, med kontorer i Stavanger og på Bryne.
Med over 70 års bransjeerfaring har vi i Q10 Personell kompetansen og nettverket som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk innen våre fokusområder, og vi strekker oss langt for å innfri de forventningene kunder og kandidater har til oss.
Navnet Q10 har sitt utspring fra det engelske ordet Quality, altså kvalitet. For oss betyr kvalitet å gi kandidater og kunder en god opplevelse i møtet med oss. Vi skal være tett på i prosessene, og du skal merke at vi bryr oss. Vi tar vårt arbeidsgiveransvar seriøst og skal være en profesjonell samarbeidspartner for kundene våre.

 

Garanti:

Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde. Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 6 måneder, hvor vi vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.

14 + 9 =