fbpx

SL Mekaniske søker prosjektleder!

Etablert i

ansatte. (Snart 36🎊😀)

millioner i omsetning

Vi skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg!

Søknadsfrist 15. februar

Snart 30 år i bransjen!

SL Mekaniske startet opp i 1994 på Hodne i Klepp, og flyttet inn i nye lokaler på Håland industriområde på Bryne i 2007. Siden oppstarten har vi jobbet med å produsere store stålkonstruksjoner til store byggeprosjekter/industriprosjekter. SL Mekaniske AS er en allsidig bedrift i den forstand at vi har produksjonen av stålkonstruksjoner i eget verkstedet og utfører selv monteringen på byggeplasser. Vi tilstreber størst mulig grad av inhouse produksjon, slik at vi har kontrollen på kvalitet i hele produksjons-/ byggefasen. Det sikrer god planlegging, effektivitet og fleksibilitet i prosjektene våre.

Hva innebærer stillingen?

Arbeidsoppgaver:

 • Som Prosjektleder vil du ha det daglige ansvaret for prosjektene du leder, samt økonomioppfølging og personalansvar.

 • Prosjektene gjennomføres ihht kontraktenes bestemmelser, SL Mekaniske sine krav og rutiner, samt lover og forskrifter.

 • Du har ansvar for å etablere målsetninger for prosjektene og iverksette nødvendige tiltak for å nå disse.

 • Oppfølging og kontakt med byggherre,  hovedentreprenør, offentlige myndigheter samt oppfølging av HMS.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller Master innen relevante fag.

 • Relevant erfaring er en fordel, men for rette person vil nødvendig opplæring bli gitt. Nyutdannede kan også søke.

 • Gode IT-kunnskaper og evne til å jobbe med nye digitale verktøy/muligheter.

   

  Personlige egenskaper:

  • Du trives med ansvar, samarbeider godt med andre og har gode lederegenskaper.

  • God på planlegging, ligge i forkant, prioritere og fordele ressurser effektivt.

  • Metodisk og systematisk i din tilnærming.

  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon.

   

  SL Mekaniske kan tilby:

  • Du vil få stor frihet og ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag.
  • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og firmabil (arbeidsbil).
  • Nødvendige kurs og opplæring vil bli gitt.

   

  Om oss

  Våre oppdragsledere jobber tett opp mot produksjonen for å sikre en effektiv prosess med fokus på kvalitet i alle ledd, fra prosjektering til ferdig montering. Slik sikrer vi gode resultater der kunden kan følge prosessen fra start til ferdig produkt. 

  Våre medarbeidere er løsningsorienterte, sertifiserte i sine fagfelt og kjennetegnes av høy fagkompetanse med gode rutiner for en ansvarsfull og trygg produksjon.

  På jakt etter nye kollegaer?

  Ta kontakt med Q10 Personell

   

  Q10 Personell er et av de største lokaleide bemannings- og rekrutteringsselskapene i Rogaland, med kontorer i Stavanger og på Bryne.
  Med over 70 års bransjeerfaring har vi i Q10 Personell kompetansen og nettverket som skal til for å finne og kvalitetssikre din neste kollega. Gjennom flere år har vi bygget et betydelig og relevant kandidatnettverk innen våre fokusområder, og vi strekker oss langt for å innfri de forventningene kunder og kandidater har til oss.
  Navnet Q10 har sitt utspring fra det engelske ordet Quality, altså kvalitet. For oss betyr kvalitet å gi kandidater og kunder en god opplevelse i møtet med oss. Vi skal være tett på i prosessene, og du skal merke at vi bryr oss. Vi tar vårt arbeidsgiveransvar seriøst og skal være en profesjonell samarbeidspartner for kundene våre.

   

  Garanti:

  Q10 Personell skal være et trygt valg, og våre erfarne medarbeidere strekker seg langt for at både kunder og kandidater skal være fornøyde. Vi gir deg som kunde en rekrutteringsgaranti på 6 måneder, hvor vi vi vederlagsfritt vil gjennomføre ny rekrutteringsprosess dersom ansettelsen ikke er i tråd med dine forventninger.

  Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.

  1 + 12 =