fbpx

Q10 Offshore – Din erfarne partner

innen bemanning og rekruttering 

Q10 Offshore er et datterselskap av Bemannings- og rekrutteringsbyrået Q10 Personell. Selskapet ble etablert i 2017, og har kontor i Stavanger. Vi er et team bestående av ni ansatte, hvor to av disse har kjernekompetanse innen offshoresegmentet.

 

Vi leverer høyt kompetent personell innen de fleste disipliner on- og offshore.

Vår bemanningsprosess:

Kontakt oss med deres behov

Forespør ønsket disiplin, og fortell oss hvilke erfaringer og kurser som kreves.

Vi iverksetter søk

Vi starter umiddelbart å søke i egen database etter forespurt kompetanse. Alt personell i vår database er intervjuet og referansesjekket av oss i Q10 Offshore.

Utvidet søk

Skulle vi ikke ha personell som møter forespurt kompetansekrav, vil vi gjøre et utvidet søk. Deretter vil vi kvalitetssikre perosnellet via intervju og referansesjekk, før en eventuell lansering.

Bekreftelse

Ved aksept av lansert kandidat fra oppdragsgiver, iverksetter Q10 Offshore mobilisering av personell i henhold til kundens preferanser.

Mobilisering av personell

Vi mobiliserer personellet, utarbeider nødvendig dokumentasjon, og påser at personellet lønnes i henhold til innleiebedriftens tariff/husavtale – ref likelønnprinsippet. Vårt personell stiller med eget PPE utstyr.

Med andre ord:

Fortell oss hva dere trenger av kvalifisert personell, hvor dere trenger det og når, så ordrer vi i Q10 Offshore resten.

 

Bli bedre kjent med Trine Hetland – Key Account Manager i Q10 Offshore:

Jeg elsker å jobbe med mennesker og bygge gode relasjoner. Som person kommer det naturlig for meg å være til støtte og hjelp for andre, og å finne frem til gode løsninger. Etter flere år i serviceyrket og fagbrev innen hotell, tok jeg en bachelor innen samfunnsfag med personalledelse ved UIS. Dette har gitt meg god og variert arbeidserfaring innen HR-yrket.

Jeg får energi av et pulserende arbeidsmiljø med høyt tempo og spennende arbeidsoppgaver. Kjekke kollegaer, i et profesjonelt, men uformelt arbeidsmiljø hvor latteren sitter løst er virkelig prikken over i’en. Alt dette, pluss litt til, har jeg funnet i Q10. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Bli bedre kjent med Tord Løberg – Daglig leder & Partner

Jeg har alltid likt å skape ting, og gründergenet har jeg hatt med meg så lenge jeg kan huske. Helt siden jeg startet i bemanningsbransjen i 2001 har jeg fått energi av å bygge nettverk og relasjoner, og det er fremdeles en sterk drivkraft for meg!

Da jeg etablerte Q10 Personell i 2013 var et av de viktigste målene at vi skal ha det kjekt mens vi bygger selskapet og vokser, og det har vi klart også gjennom de tøffe tidene. Det siste halve året har vårt marked hatt en skikkelig oppsving, så jeg ser frem til å hjelpe kundene våre til å finne de rette menneskene fremover!

Om Q10 Personell

Q10 Personell er sertifisert Revidert Arbeidsgiver, og er medlem i NHO Service Bemanningsbransjen. Som medlem forplikter vi oss til å overholde vedtektene til bemanningsbransjen, bransjens etiske retningslinjer, samt å respektere de beslutninger som gjøres i henhold til disse. Bemanningsbransjen i NHO Service har som hovedformål å skape trygghet for den enkelte ansatte og oppdragsgiver, og sikre seriøse forhold i bransjen.

Kontakt oss

Kontakt oss
Personvern *
Sending